Ut på tur i Danmark

I tillegg til de mange aktivitetene på feriesenteret, er det også mange morsomme utflukter i nærområdet.

Besøk den største fornøyelsesparken i Danmark: LEGOLAND®, oppdag de store skogene og innsjøene ved Gjern Bakker naturreservat eller besøk Aalborg. Vi har allerede funnet noen gode tips til deg.

LEGOLAND®

Billund
Utforsk det fascinerende Minilandet og utforsk en verden laget av LEGO®-klosser. Besøk også en av de spennende attraksjonene på feriesenteret.
Nettside

Nationalpark Mols bjerge

Rønde
Oppdag et av Danmarks barske og varierte landskap med mange sjeldne dyr og planter på en spasertur, ridetur eller til og med i badetøy. Du kan også se mange severdigheter fra bronsealderen.
Nettside

Livø

Ranum
Reis fra Rønbjerg til øya Livø på bare 20 minutter. Spaser gjennom det varierte landskapet og se ville hjorter, fugler og seler. Et ekte paradis for naturelskere.
Nettside

Aarhus

Aarhus
Ha det gøy på shopping eller utforsk 2017 kulturhovedstaden! Aarhus er ikke bare kjent for sine mange butikker, men også friluftsmuseet 'Gamlebyen' og Aarhus teater er også verdt et besøk! Landal Søhøjlandet ligger bare 40 km unna og Landal Ebeltoft ligger ca. 60 km unna denne bemerkelsesverdige byen.
Nettside

Fårup Sommerland

Blokhus
Nær Blokhus strand ligger fornøyelsesparken Fårup Sommerland. Der er det så mye å gjøre, fra ville berg-og-dal-baner og barneattraksjoner til Danmarks største badeland. Moro for hele familien!
Nettside