Høstferie i Danmark med underholdningsgaranti – uansett vær

Legg høstferien 2020 til Danmark ved Landal GreenParks, der hele familien kan nyte kvalitetstid sammen uten et eneste kjedelig øyeblikk.

Utforsk høstens vakre og fargerike natur, eller ha det moro med de mange innendørsaktivitetene på kalde og våte dager.

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og fasiliteter
 Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og avreisedag
 Sluttrengjøring inkludert i prisen

Les mer om våre danske ferieparker – alle med unike opplevelser.

Finn ditt ideelle feriehus
Land og region
Velg type opphold
fre. 15 okt 2021
Velg en ankomstdato
*ekskl. tilleggskostnader

Reisemål

0 parker funnet

Avgrens til:
  • Boligstørrelse
  • Oppdeling
  • Spesielt boliger
  • Bolig fasiliteter
  • Svømming
  • Park fasiliteter - For barn
  • Parkactiviteiten - Sport en ontspanning
  • Omgivelser - Aktiviteter
  • Park - Plassering

Høstferie 2020 i Danmarks vakre natur

Når bladene på trærne begynner å skifte fra grønne farger til en vakker, varm palett av gul, rød og brun, og nedfalte blader dekker skogbunnen som et raslende, mykt teppe, finnes det ikke noe bedre enn å gå lange turer ute i naturen .

Har dere enda ikke planlagt hva dere skal gjøre i høstferien? Bestiller dere et opphold hos Landal GreenParks, er dere garantert å oppleve høstens ekspressive fargespill på nærmeste hold. Våre fantastiske parker i Danmark ligger alle midt i den vakre danske naturen, nær strand, hei eller skog hvor det er rikelig anledning til å beundre de skiftende årstidene.

Høstferie 2020 med masse aktiviteter

Når du bor i en av våre danske parker, er du omgitt av fantastiske attraksjoner. Det finnes masse muligheter i høstferien for hele familien.

Dere kan dra på den koselige høstfesten i Fårup Sommerland, der det blir pyntet opp med girlander, halm og gamle høstemaskiner. Alle forlystelsene unntatt badelandet er åpne i høstferien, så det er gode muligheter for å ta en tur i berg- og dalbanene og karusellene.

Kunne dere tenke dere å reise 1000 år tilbake i tiden og oppleve hvordan de danske vikingene levde?

Da burde dere absolutt besøke Bork Vikingehavn nær Landal Seawest! På dette levende museet kan dere oppleve "ekte" vikinger i autentisk bekledning som demonstrerer håndverk og datidens spill og leker, og i museets butikk kan dere kjøpe viking-inspirerte smykker, kunsthåndverk og bruksgjenstander.

Fantastiske dyre- og naturopplevelser venter i høstferien

Bruk høstferien i Danmark til å komme tett på den vakre og betagende danske naturen. Velger dere f.eks. å bestille en feriebolig i vår feriepark Seawest, er det ikke langt til en av de største natur- og dyreopplevelsene dere kan få i Danmark, nemlig Sort Sol.

Sort Sol betegner det fenomenet når stærene samles i store flokker for å fly mot varmere strøk, og det besynderlige synet kan blant annet oppleves ved Tipperne i Nørre Nebel. Her har du mulighet for å se mer enn 1 million fugler danne fascinerende mønstre på kveldshimmelen.

Det er også rundt dette området at dere kan være heldige å møte på kronhjort eller dådyr i brunst. Og fordi kronhjortene i Danmark er så vant til mennesker, kan dere til og med være så heldige å komme helt tett på når de brølende hannene gjør hva de kan for å tiltrekke seg hunnene.

Så ta med familien ut i den vakre høstnaturen, og del en helt fantastisk naturopplevelse med hverandre.

Gå på jakt etter rav i høstferien

Perioden rundt høstferien er den beste sesongen for å finne rav, så hvis du og resten av familien liker lange gåturer langs stranden, er det bare å komme dere ut og lete etter havets gull!

Grunnen til at høsten er den beste årstiden til å finne rav, er blant annet at det kalde havet har en bedre oppdrift og derfor sender mer rav inn mot kysten og opp på stranden.

Samtidig er høstens hyppige stormer og vind også gunstige forhold for rav, og fordi det ofte er færre folk på stranden på høsten, er det ikke så stor konkurranse.

Dere har derfor veldig god sjanse til å gå hjem med lommene fulle av rav. Hvis dere velger å holde høstferien hos Landal Seawest eller Landal Grønhøj, bor dere bare et steinkast fra noen av de absolutt beste stedene å lete etter rav. Så ta på turstøvlene og vindjakken, og dra av gårde på jakt!

Er du ute etter en annen ferie?

Helgetur - spar opptil 25%

Få en avslappende helg i Danmark.

Vann, natur, hygge og aktiviteter


Påskeferie 2021

Nyt påsken med lek i vannet, opplevelser i naturen eller kos i ferieboligen.

26. marts - 5. april 2021

Sommerferie 2021

Aktiviteter, underholdning og storslåtte naturopplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2021

Les mer om de danske parkene og bestill allerede nå!

Les mer om våre danske parker og bestill høstferien i Danmark nå – da kan dere være sikre på å få nettopp den ferieboligen i den ferieparken som tiltaler dere mest.

Her kan du lese mer om parkenes fasiliteter, bademuligheter og opplevelser i nærområdet.