Velkommen til Landal Fyrklit

Helt ute ved den hvite sandstranden langs Skagerak, finner du Landal Fyrklit. Her kan du ikke unngå å merke pulsen av naturen med vinden som blåser og det brusende havet. Utforsk de 69 bunkerne som er koblet sammen av 3,5 km med skyttergraver i Hirstshals Bunkermuseum, se verden ovenfra under et besøk i Hirtshals Fyr eller gå en lang tur langs havet. Som gjester på Landal Fyrklit får dere tilgang til massevis av aktiviteter for store og små, bl.a. innen- og utendørsbasseng med vannsklie. I uteområdene har dere også muligheten til å konkurrere i noen av våre andre aktiviteter, som tennis, strandvolleyball eller en klassisk kamp med minigolf. Dere kan fortsette kampen inne i spillrommet eller slippe leken løs i lekerommet. Se alle aktivitetene og fasilitetene som Landal Fyrklit kan by på her. Her er det masse underholdning for hele familien

Nysgjerrig på hvor du kan finne alt i parken? Sjekk parkoversikt Parkoversikt

Hvorfor Landal Fyrklit?

Hos Landal Fyrklit får du:

 Egen feriebolig med direkte havutsikt eller utsikt over sanddynene
 Et opphold midt i sanddynene omgitt av fredet natur
 Fri adgang til innen- og utendørsbasseng for store og små
 Massevis av innendørs- og utendørsaktiviteter som fotballgolf, svømmehall og minigolf
 Vind i håret på Skageraks hvite sandstrender
 Mulighet for lange gåurer langs havet og i naturen

se Landal Fyrklit på kart

Opplev toppen av Danmark

Det er masse opplevelser i gåavstand fra Landal Fyrklit. Skageraks hvite sandstrender, den autentiske fiskerbyen Hirtshals, Bunkermuseet, Nordsø Oceanarium, Hirtshals Fyr og den vakre fredede naturen rundt Fyrklit. Bruker dere bilen, kan dere dra på oppdagelsesferd til de mange attraksjonene rundt om i Skagen eller oppleve fart og spenning i Fårup Sommerland.
Les mer

Naturen som nabo

Landal Fyrklit ligger 28 meter over havet, med en fantastisk utsikt over Skagerak og med fredede områder på tre sider. Vær aktiv i naturen, besøk Hirtshals Fyr eller gå på oppdagelsesferd i bunkerområdet Hirtshals’ 10. batteri.
Les mer

Ferie med kvalitetstid

Hos Landal Fyrklit er det endeløse muligheter for å bruke massevis av tid sammen, uansett om dere er konkurransemennesker, friluftsmennesker eller dere trenger å slappe av. Her ligger alt til rette for lange gåturer, avslapning i bassenget eller konkurranser som bl.a. minigolf og fotballgolf.
Les mer