Spar opptil 20%

Nyttårsferie

Gå inn i det nye året med Landal GreenParks
Fra 28. desember 2021 til 2. januar 2022
Book nu

Start det nye året med en herlig nyttårsferie i Danmark

Stikk av fra stress, mas og store forventninger til nyttår, og nyt i stedet avslappende og morsomme dager hos Landal GreenParks.

Bestill et nyttårsopphold i Danmark og få en uforglemmelig kveld og noen herlige nyttårsdager med familie og venner. Her kan dere komme godt inn i det nye året med mange morsomme aktiviteter og den vakre naturen, så dere igjen er klar til hverdagen etter ferien.

Slipp bekymringene – bestill nyttårsoppholdet i dag.
  • Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og fasiliteter
  • Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og avreisedag
  • Sluttrengjøring inkludert i prisen

Nyttårsferie 2021

Nyttårsferie i Danmark med hele familien

Få kvelder i løpet av året ligger under for et like stort forventningspress som nyttårsaften. Årsskiftet blir av de fleste markert med stil, og ofte ligger det like mange overveielser og samme mengde planlegging bak som det er tilfellet med julaften eller et jubileum

Nyttårsferie 2021

Aktiviteter i nyttårsferien

Når du skal på nyttårsferie på Landal GreenParks trenger du ikke spare på kruttet! Det er mange morsomme, spennende og underholdende aktiviteter hvor man kan bruke litt energi og spesielt de minste kan "pudre seg" før det er spisetid. Du kan starte dagen i badelandet, hoppe og krype på lekeplassen og avslutte dagen med et slag bowling med hele familien. Det er garanti for mange morsomme aktiviteter for både barn og voksne.

Bestill nyttårsmenyen i Brasseriet på Landal Rønbjerg, Landal Seawest og Landal Søhøjlandet, så kan du nyte dagen akkurat som du vil og fortsatt få deilig mat på nyttårsaften.

Menyen er 90 % ferdiglaget – den skal bare varmes, serveres og så klar til servering. Ved henting vil det bli gitt en veiledning til fremgangsmåten, både i tekst og bilde. Maten kan hentes 31. des. ved parken mellom kl. 13-15.30, hvor vi også byr på et glass bobler.

Nyttårsmenyen må bestilles senest 28. des. 2021. Bestill på e-post eller telefon: info@landal.dk (husk bestillingsnummer) eller 70 23 20 30. Muligens. kjøp av vin kan kjøpes ved å hente nyttårsmiddagen

Nyttårsferie i den vakre danske naturen

Bruk de lyse timene ute i naturen. Uansett hvilken av Landals danske parker du velger å feire nyttårsaften i, er du omgitt av vakker natur. Ta på deg gode klær og gå en lang tur i skogen eller langs stranden og kjenn på den friske kjølige luften. Det gir røde kinn og god appetitt på den deilige nyttårsmenyen som skal nytes når du kommer tilbake til feriehuset.

Etter en herlig middag og når mørket faller på er det ingenting som er bedre enn å gå ute i naturen, slå på en stjernekaster og nyte det vakre synet. Hvis du er heldig, kan du se fyrverkeri.
Spar opptil 20%
Nyttårsferie

Gå inn i det nye året med Landal GreenParks

Fra 28. desember 2021 til 2. januar 2022

Fleksibel bestilling hos Landal

 • Ekstra fleksibilitet i bestillingen

  Ved skjerpede tiltak

 • Gratis avbestilling

  innen 14 dager

 • Betal senere

  innen 14 dager

 • Betal i avdrag

  opptil 30 dager før ankomst

Våre 7 danske ferieparker
Nyttårsferie på Landal GreenParks
Land og region
Velg type opphold
tir. 28 des 2021
Velg en ankomstdato