Velkommen til Landal Rønbjerg

Er du ute etter en ekte strandferie? Bare 400 meter fra Nordsjøen, finner du Landal Grønhøj Strand som ligger på vakre sandstrender, som vestkysten er kjent for. Ta på deg vandreskoene eller lei en sykkel på feriesenteret og oppdag de vakreste stedene i Nord-Jylland. Feriesenteret ligger i nærheten av populære feriebyer som Blokhus og Løkken, hvor du kan shoppe eller nyte en deilig middag. Det er også mange kulturelle attraksjoner i nærheten, for eksempel Ruberg Knude eller Børglum Kloster. Det er også mye å gjøre og oppleve på feriesenteret. Masse vannmoro i innendørsbassenget med sklie og utendørsbassenget med plen for soling. For sportsentusiaster er det en stor idrettshall der alle typer idretter kan praktiseres. Fra basketball til volleyball og fra squash til badminton. Det er også masse tid til å leke på lekeplassen og i lekerommet innendørs for barna. Det er enkelt å dra på en dagstur til Fårup Sommerland eller Aalborg Zoo sammen med familien. Oppdag Danmark på sitt beste.

En aktiv ferieopplevelse

I midten av Limfjorden med strender, sanddyner, klipper og bukter ligger Landal Rønbjerg. Lek i lekeparadiset innendørs, dykk i det tropiske vannparadiset eller dra på eventyrlige turer.
  • 205 bungalower
  • I de allsidige landskapet ved Limfjorden
  • Tropisk vannparadis
Alle fasiliteter Alle fasiliteter

Så mye å oppleve

Massevis av underholdning for både unge og gamle i og rundt Landal Rønbjerg. Barna kan more seg i innendørs lekeland og de som elsker vann kan ta opp utfordringen på wakeboard-banen. Besøk Aalborg Zoo for en morsom dag med hele familien.
Oppdag all moroa

Oppdag Jylland

Fra bungalowen kan du enkelt utforske omgivelsene i Jylland. Seil fra Rønbjerg Havn til Livø, oppdag den ekte øy-følelsen eller ha det moro i fornøyelsesparken Fårup Sommerland. Besøk byen Aalborg for en hyggelig dag med shopping.
Kom deg ut

LEGOLAND®

Nyt en morsom, actionfylt dag med familien i LEGO®'s fantasiverden. Du trenger ikke å elske LEGO® for å ha det gøy. Møt tapre riddere eller møt ekte sjørøvere i Piratland. Nyt en variert dag i LEGOLAND® som ligger 146 km fra Landal Rønbjerg

Green Key

Landal Rønbjerg er Green Key sertifisert! Dette er det internasjonale kvalitetsmerket for bærekraftige bedrifter i servicebransjen. Såvel som å passe på gjestenes komfort og sikre at oppholdets kvalitet er fortreffelig, gjør vi også vårt for naturen og samfunnet.