Velkommen til Landal Rønbjerg

Er du ute etter en ekte strandferie? Bare 400 meter fra Nordsjøen, finner du Landal Grønhøj Strand som ligger på vakre sandstrender, som vestkysten er kjent for. Ta på deg vandreskoene eller lei en sykkel på feriesenteret og oppdag de vakreste stedene i Nord-Jylland. Feriesenteret ligger i nærheten av populære feriebyer som Blokhus og Løkken, hvor du kan shoppe eller nyte en deilig middag. Det er også mange kulturelle attraksjoner i nærheten, for eksempel Ruberg Knude eller Børglum Kloster. Det er også mye å gjøre og oppleve på feriesenteret. Masse vannmoro i innendørsbassenget med sklie og utendørsbassenget med plen for soling. For sportsentusiaster er det en stor idrettshall der alle typer idretter kan praktiseres. Fra basketball til volleyball og fra squash til badminton. Det er også masse tid til å leke på lekeplassen og i lekerommet innendørs for barna. Det er enkelt å dra på en dagstur til Fårup Sommerland eller Aalborg Zoo sammen med familien. Oppdag Danmark på sitt beste.

En aktiv ferieopplevelse

I midten av Limfjorden med strender, sanddyner, klipper og bukter ligger Landal Rønbjerg. Lek i lekeparadiset innendørs, dykk i det tropiske vannparadiset eller dra på eventyrlige turer.


Alle fasiliteter

Hvorfor Landal Rønbjerg?

Hos Landal Rønbjerg får du

 Egen feriebolig rett ved stranden
 Vakker natur ved Limfjorden
 Mulighet for å lade Tesla biler
 Tropisk badeland med vannsklie og utendørsbasseng
 Innendørs aktiviteter som 3D laserspill, bowling, lekeplass og idrettshall
 Utendørsaktiviteter som wakeboarding, minigolf, hoppeputer og hinderløype
 Velvære- og treningssenter

Så mye å oppleve

Massevis av underholdning for både unge og gamle i og rundt Landal Rønbjerg. Barna kan more seg i innendørs lekeland og de som elsker vann kan ta opp utfordringen på wakeboard-banen. Besøk Aalborg Zoo for en morsom dag med hele familien.
Oppdag all moroa

Oppdag Jylland

Det er ikke langt fra ferieboligen deres i Rønbjerg til noen av Jyllands mest severdige områder og opplevelser. Dere kan for eksempel seile fra Rønbjerg Havn til Livø, der dere kan oppleve den ekte øy-atmosfæren og det vakre landskapet. Dere kan også ha det moro i Fårup Sommerland eller Djurs Sommerland – de er Nordens største i sin kategori. Eller besøk Aalborg eller Aarhus, hvor du kan handle og utforske det danske storbylivet.
Kom deg ut

Fårup Sommerland

Nær stranden og likevel ute i skogen finner du fornøyelsesparken Fårup Sommerland med mer enn 60 forlystelser, og som er en av Danmarks største turistattraksjoner med masse ville, morsomme og vannvittige våte aktiviteter for hele familien. Alt fra crazy ville berg- og dalbaner og barnetivoli til Danmarks største vannland. 

Husk når inngangsbilletten er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!

Green Key

Landal Rønbjerg er Green Key sertifisert! Dette er det internasjonale kvalitetsmerket for bærekraftige bedrifter i servicebransjen. Såvel som å passe på gjestenes komfort og sikre at oppholdets kvalitet er fortreffelig, gjør vi også vårt for naturen og samfunnet.