Nordjylland er i full blomst, sommer som vinter

Vi har intet mindre en sju ferieparker i Danmark, med tre feriesentre som ligger i Nordjylland: 

Det er en mengde severdigheter i Nordjylland

Når dere bestiller det neste ferieoppholdet i et av Landal GreenParks feriesentre i Nordjylland, er dere garantert massevis av morsomme og underholdende attraksjoner som kan danne en flott ramme rundt familieferien. 

Dere finner nemlig alt fra fornøyelsesparker til storbyer i nærheten av feriesentrene våre i Nordjylland. 

Ved Grønhøj feriesenter i Nordjylland bor dere et steinkast fra Fårup Sommerland, hvor hele familien kan få øvd lattermusklene i parkens mange attraksjoner – fra helt ville sklier for familiens våghalser, til små, koselige sklier for familiens minste medlemmer. Rett ved parken finnes også Nordsøen Oceanarium, hvor hele familien kan dra på et undervannseventyr og oppleve det storslåtte, ville livet under havoverflaten. 

Ved Rønbjerg feriesenter i Nordjylland kan dere besøke Verdenskartet ved Klejstrup Sø, som er laget av stein og gress og er en miniatyrversjon av alle landene i verden. Dere kan også seile fra Rønbjerg til Livø på bare 20 minutter, og dra på oppdagelsesferd i øyas vakre natur.

Landal Fyrklit ligger midt blant sanddynene med utsikt over Skagerrak og er bare en kort spasertur fra Hirtshals Fyr. Et besøk til fyret gir dere en fantastisk utsikt over havet, stranden, sanddynene og byen. Dere kan også gå under bakken og utforske de 69 bunkerne fra 2. verdenskrig, som er sammenkoblet med lange skyttergraver ved Hirtshals Bunkermuseum.

Ferie året rundt

Enten dere skal koble ut og dra på en ukes ferie, en miniferie eller en romantisk utflukt, er parkene perfekte å besøke både vinter, vår, sommer og høst. De fantastiske naturområdene rundt parkene har nemlig forskjellig særpreg i de ulike årstidene, noe som er med på å gjøre ferien til en unik opplevelse. 

I tillegg huser de nordjyske ferieparkene mange ulike innendørsaktiviteter med mengder av underholdning og opplevelser, også når dere kommer på besøk i de kalde vintermånedene.

Det er ingen hemmelighet at den nordjyske naturen er helt fantastisk og egenartet.

Når dere bestiller ferie og overnatting i Nordjylland hos Landal Grønhøj StrandLandal Fyrklit eller Landal Rønbjerg, er dere sikret å bo rett ved det vakre, brusende og levende havet, med underholdende og opplevelsesrike attraksjoner i umiddelbar nærhet. 

Dere vil også få muligheten til å tilbringe massevis av timer med fritidsaktiviteter i ferieparken, som har alt fra badeland til minigolf og bowling.