Mer om Landal GreenParks

Landal GreenParks er en dynamisk, ledende organisasjon for ledelse, administrasjon og utleie av feriesentre med bungalower. Det finnes totalt 85 parker med ca. 13.700 bungalower. Organisasjonen skiller seg ut fra andre leverandører med åpen natur på feriesentrene. Begrepene fred, plass og natur er feriesentrenes viktigste kjennetegn. Landal GreenParks er et Awaze Company. Awaze er den største tilbyder av ferieparker og -boliger i Europa. Følgende uavhengige merkevarene er del av gruppen: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays and NOVASOL. Selskapet betjener mer enn åtte millioner ferierende hvert år og tilby deg ferieopphold på mer enn 110000 plasser i 36 land.

I hjertet av naturen

Landal GreenParks er en dynamisk, ledende organisasjon for ledelse, administrasjon og utleie av feriesentre med bungalower. Det finnes totalt 80 parker med ca. 13.700 bungalower. Organisasjonen skiller seg ut fra andre leverandører med åpen natur på feriesentrene. Begrepene fred, plass og natur er feriesentrenes viktigste kjennetegn.

Fakta og tall

Feriesentre  
Nederland 55          
Belgia 3
Tyskland 10
Østerrike 7
Sveits 2
Tsjekkia 1
Ungarn 1
Danmark 5
Storbritannia 5
Antall feriesentre totalt 89
Antall ferieboliger til leie Circa 15.000
Antall campingplasser til leie 1.350
Omsetning  
Brutto årlig omsetning 2015 Circa € 448 millioner
Gjester  
Antall årlige gjester 2,8 millioner
Antall (gjeste) overnattinger 14 millioner
Gjennomsnittlig oppholdslengde 5,6 netter
Gjesteopprinnelse  
Nederland 
71%
Tyskland  14%
Belgia  7%
Danmark  5%
Andre 3%
Organisasjon  
Antall ansatte som arbeider på feriesentrene
og forskjellige kontorer
3.000

Hva grønne områder kan gjøre

Hos Landal GreenParks føler vi oss tett forbundet med våre nære omgivelser. Det er derfor vi støtter naturen, nærmiljøet der vi ligger, og folk som vi jobber med og for. Vi kaller det bærekraftig og engasjert entreprenørskap. Gjennomføringen er forskjellig for hvert feriesenter fordi hvert feriesenter er unikt.

Bærekraftsrapport

For ansatte i Landal GreenParks, er ferie 'vårt yrke'. Uforglemmelige ferier er en del av vår natur. Bærekraftig og engasjert entreprenørskap er fremhevet i alle fasetter i bærekraftsrapporten: fra partnere, leverandører, ansatte, feriesentre og menneskelige ressurser.

Nomineringer

Landal GreenParks har vært nominert flere ganger til flotte priser i de siste årene, og vi har vunnet noen fantastiske priser.

Awaze

Landal GreenParks er et Awaze Company. Awaze er den største tilbyder av ferieparker og -boliger i Europa. Følgende uavhengige merkevarene er del av gruppen: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays and NOVASOL. Selskapet betjener mer enn åtte millioner ferierende hvert år og tilby deg ferieopphold på mer enn 110000 plasser i 36 land.
For mer informasjon