Juleferie i Danmark hos Landal GreenParks

Juleferie i Danmark

Dra bort fra julens kjas og mas og nyt heller noen rolige dager i naturen. Her er det moro og aktiviteter for hele familien – også i juledagene.

Vi sørger for det meste, dere kan f.eks. telle ned timene til julaften i badelandet. Kos dere sammen i juleferien – hos Landal GreenParks blir drømmer virkelighet.

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og fasiliteter
 Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og avreisedag
 Sluttrengjøring inkludert i prisen

Les mer om våre danske ferieparker – alle med unike opplevelser.

Finn ditt ideelle feriehus
Land og region
Velg type opphold
tir. 22 des 2020
Velg en ankomstdato
*ekskl. tilleggskostnader

Reisemål

0 parker funnet

Avgrens til:
  • Boligstørrelse
  • Oppdeling
  • Spesielt boliger
  • Bolig fasiliteter
  • Svømming
  • Park fasiliteter - For barn
  • Parkactiviteiten - Sport en ontspanning
  • Omgivelser - Aktiviteter
  • Park - Plassering

Juleferie uten stress

Hvordan unngår man best mulig å bli stresset i juleferien? Ved å koble av fra julestresset for en stund og bare være sammen med familien. Landal GreenParks' danske ferieparker tilbyr de perfekte rammene for dere som trenger å glemme alt om julehandel, julepynt og forberedelser til julemiddagen. Her kan dere nyte en avslappende juleferie sammen, der dere kan lade opp batteriene, så dere blir klar til gangen rundt juletreet. Med en juleferie hos Landal GreenParks kan dere koble av i vannlandet, saunaen eller i naturen.

Kom tett på naturen i juleferien

Selv om desember vanligvis betyr kaldere temperaturer, er det likevel opplagt å bruke tiden i juleferien på å gå en tur i det vakre vinterlandskapet – kanskje dere til og med er så heldige at det har kommet snø. Og hva er mer opplagt enn en frisk snøballkrig for å gi varme i kinnene? Så husk å pakke varme vinterklær, votter og gode vintersko. Da er det nemlig ingen unnskyldninger for å ikke gå en tur langs stranden eller i skogen og se på det vakre vinterlandskapet.

Juleferie med ekstra komfort

Når dere velger å tilbringe juleferien hos Landal GreenParks, får dere gratis og ubegrenset adgang til idrettshall og vannland eller basseng. Når dere tilbringer juleferien hos Landal GreenParks, kan dere rolig glemme alt om forpliktelser og bare konsentrere dere om å ha det hyggelig sammen i den søte juletiden.