Juleferie

Nyt julestemningen med familie eller venner.
Fra 22. desember til 27. desember 2022
Book nu

Gjør juletravlhet til gode minner

Dra bort fra julens kjas og mas og nyt heller noen rolige dager i naturen. Her er det moro og aktiviteter for hele familien – også i juledagene.

Vi sørger for det meste, dere kan f.eks. telle ned timene til julaften i badelandet. Kos dere sammen i juleferien – hos Landal GreenParks blir drømmer virkelighet.
  • Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og fasiliteter
  • Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og avreisedag
  • Sluttrengjøring inkludert i prisen

Juleferien 2022

Kom tett på naturen i juleferien

Selv om desember vanligvis betyr kaldere temperaturer, er det likevel opplagt å bruke tiden i juleferien på å gå en tur i det vakre vinterlandskapet – kanskje dere til og med er så heldige at det har kommet snø. Og hva er mer opplagt enn en frisk snøballkrig for å gi varme i kinnene?

Husk badetøyet - også i julehøytiden!

Når juleroen har senket seg, er det på tide å nyte en tur i badelandet på Landal GreenParks. Det er herlig å bli varmet godt opp etter en dag i den vinterkledde naturen.

Dagsturer i julehøytiden

I Danmark har vi tradisjon for å pynte til jul og gjøre de mørke og kalde månedene litt ekstra koselige med mye belysning. I de fleste byer er det masse aktiviteter frem til jul og byens butikker er pent pyntet og klare med ekstra gode tilbud.

Kom i julestemning i våre danske ferieparker

Opplev våre danske ferieparker komme i skikkelig julestemning når de pyntes med lys og nisser. Hvor mange nisser kan du finne? Vi sørger for at julestemningen kommer rett ned til deg i ditt feriehus, som vil være et juletre klart for deg i feriehuset *.

*gjelder kun opphold over jul

Juleferie uten stress

Hos Landal Rønbjerg, Landal Seawest og Landal Søhøjlandet kan du også eliminere stress over julemiddagen ved å kjøpe julemenyen, som tilberedes i ferieparkens Brasserie.

Menyen inneholder alle de deilige danske julerettene og må bare varmes opp før du nyter det herlige julemåltidet. Julemenyen blir 90 % ferdiglaget. Den skal bare varmes opp, serveres og så klar til servering. Ved henting vil det bli gitt en veiledning til fremgangsmåten, både i tekst og bilde.

Julestemning med mange aktiviteter

Ferieparkene våre utstråler julestemning, og hvis du ser etter en juleferie med morsomme aktiviteter for hele familien, så er en av våre danske ferieparker det opplagte stedet for juleferien 2022.

På Landal Rønbjerg vil det være mange aktiviteter i det kreative verkstedet, hvor du kan lage julepynt, male juletegninger eller lage de fineste julegaver. I helgene på Rønbjerg kan du ha julehygge i bowlinghallen og følge årets julekalender.

Hvis du er så heldig å ha snø – hva er vel mer åpenbart enn å bygge en stor snømann?

Juleferie i Danmark hos Landal GreenParks

Nyt julestemningen med familie eller venner.

Fra 22. desember til 27. desember 2022

Fleksibel bestilling hos Landal

 • Ekstra fleksibilitet i bestillingen

  Ved skjerpede tiltak

 • Gratis avbestilling

  innen 14 dager

 • Betal senere

  innen 14 dager

 • Betal i avdrag

  opptil 30 dager før ankomst

Våre 7 danske ferieparker
Juleferie på Landal GreenParks
Land og region
Velg type opphold
Ankomstdato
Velg en ankomstdato