Velkommen til Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger i midten av Gjern Bakker, omgitt av skog, åser og innsjøer. Slapp helt av i de vakre omgivelsene og nyt den danske naturen rundt deg på en spasertur eller sykkeltur. Det er nok av aktiviteter i området for sportsentusiaster. Vandreturer, terrengsykling eller joggetur på løpestien, alt sammen i nærheten av feriesenteret. På feriesenteret er det også mye å gjøre for både unge og gamle. For eksempel finner du et innendørs svømmebasseng med en 56 meter lang sklie, en idrettshall, en minigolfbane, en squashbane, to tennisbaner og bueskyting. Du kan spise på en av de tre restaurantene på feriesenteret. Og nyte utsikten på terrassen. Moro for både unge og gamle!

Action og avslapping

Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker, omgitt av skog, åser og Silkeborg sjøen, hvor du kan slappe helt av. Oppdag de mange sportslige aktivitetene i nærområdet.

Alle fasiliteter

Hvorfor Landal Søhøjlandet?

Hos Landal Søhøjlandet får du

 Egen feriebolig midt i naturen ved skog og innsjø
 Mulighet for å lade elbil 
 Innendørs aktiviteter som idrettshall, kreativt verksted og klatrevegg 
 Utendørsaktiviteter som lekeplass, hoppepute, hinderløype, minigolf og bueskyting
 Massevis av stier til sykling og vandring
 Ny restaurant og butikk med lokale råvarer
 Mulighet for golf i Søhøjlandet Golf Club

Masse moro

Opplevelser og underholdning er noe av det viktigste ved en ferie. Hos Landal Søhøjlandet kan både barn og voksne nyte de mange spennende aktivitetene og fasilitetene. 

La for eksempel barna brenne av energi på lekeplassen, hoppeputen og hinderløypen, eller la dem utforske sine kunstneriske sider i vårt kreative verksted.
Oppdag all moroa

Oppdag uberørt natur

Landal Søhøjlandet ligger i midten av de vakre og unike Gjern Bakker, nær Silkeborg. Slapp av i det vakre danske landskapet og oppdag mange skoger, åser, elver og innsjøer. Eller vær mer aktiv og hopp opp på en terrengsykkel eller dra på vandretur. Du kan boltre deg i kultur i Aarhus
Utforsk omgivelsene

Djurs Sommerland – Skandinavias største sommerland

Prøv Danmarks største berg- og dalbaner, det store vannlandet og de mer enn 60 fornøyelsene for hele familien i Djurs Sommerland. Få rabatt på billettene dine ved kjøp hos på Landal Søhøjlandet og gå direkte inn i Nordens største sommerland.

Green Key

Landal Søhøjlandet er Green Key sertifisert! Dette er det internasjonale kvalitetsmerket for bærekraftige bedrifter i servicebransjen. Såvel som å passe på gjestenes komfort og sikre at oppholdets kvalitet er fortreffelig, gjør vi også vårt for naturen og samfunnet.