Velkommen til Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger i midten av Gjern Bakker, omgitt av skog, åser og innsjøer. Slapp helt av i de vakre omgivelsene og nyt den danske naturen rundt deg på en spasertur eller sykkeltur. Det er nok av aktiviteter i området for sportsentusiaster. Vandreturer, terrengsykling eller joggetur på løpestien, alt sammen i nærheten av feriesenteret. På feriesenteret er det også mye å gjøre for både unge og gamle. For eksempel finner du et innendørs svømmebasseng med en 56 meter lang sklie, to innendørs lekerom, en idrettshall, en minigolfbane, en squashbane, to tennisbaner og bueskyting. Du kan spise på en av de tre restaurantene på feriesenteret. Og nyte utsikten på terrassen. Moro for både unge og gamle!

Action og avslapping

Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker, omgitt av skog, åser og Silkeborg sjøen, hvor du kan slappe helt av. Oppdag de mange sportslige aktivitetene i nærområdet.
  • 178 bungalower
  • Ligger i et unikt naturområde
  • Mange sportslige aktiviteter
Alle fasiliteter Praktisk info

Masse moro

Å ha det kjempe moro er faktisk det ferie handler om. Barna kan kose seg på feriesenterets lekeplasser, hoppeputer, hinderløype, innendørs lekerom og på verkstedet, hvor de kan uttrykke kreativiteten sin.
Oppdag all moroa

Oppdag uberørt natur

Landal Søhøjlandet ligger i midten av de vakre og unike Gjern Bakker, nær Silkeborg. Slapp av i det vakre danske landskapet og oppdag mange skoger, åser, elver og innsjøer. Eller vær mer aktiv og hopp opp på en terrengsykkel eller dra på vandretur. Du kan boltre deg i kultur i Aarhus
Utforsk omgivelsene

LEGOLAND®

Nyt en morsom, actionfylt dag med familien i LEGO®'s fantasiverden. Du trenger ikke å elske LEGO® for å ha det gøy. Møt tapre riddere eller møt ekte sjørøvere i Piratland. Nyt en variert dag i LEGOLAND® som ligger 153 km fra Landal Søhøjlandet.