Velkommen til Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft er et idyllisk feriesenter som ligger på kysten på stranden. Det er en vakker utsikt fra hver bungalow. Nyt de forskjellige vandre- og sykkelrutene og oppdag hva Djursland har å tilby. Mange attraksjoner, barnevennlige sandstrender, fascinerende vill natur og fine badebyer. Oppdag vannsportsaktiviteter rundt feriesenteret. Etter en aktiv dag ute kan dere besøke restauranten på feriesenteret. Feriesenteret har også et innendørs svømmebasseng, en minigolfbane, en tennisbane, et treningsstudio og en lekeplass. Moro for store og små – i og rundt feriesenteret!

Slapp av ved kysten

Landal Ebeltoft ligger bokstavelig talt i vannet. Oppdag hva omgivelsene på Djursland har å tilby. Mange attraksjoner, barnevennlige sandstrender, fascinerende vill natur og koselige badebyer.


Alle fasiliteter

Våre ferieboliger

*Prisene er eksklusiv en bestillingsavgift på nkr. 278,- pr. reservasjon og obligatorisk sengetøy for nkr. 85,- pr. person. Forbruket i hjemmet (strøm, vann og oppvarming) avgjøres ved avreise.

Hvorfor Ebeltoft?

Hos Landal Ebeltoft får du

 Egen feriebolig med utsikt over vannet
 Bo i det vakre maritime miljøet
 Gratis adgang til svømmebasseng og badstue
 Massevis av innendørs og utendørs aktiviteter som fotballbane, idrettshall, minigolf, tennis, strandvolleyball og lekeplass med hoppepute
 Mulighet for vandre- og terrengsykling og kanoturer i området
 Mulighet for golf i Ebeltoft Golf Club

Morsomt for både unge og gamle

Tilbring tid med hverandre, det er jo det ferie handler om. Ta en forfriskende dukkert i innendørsbassenget eller spill badminton i idrettshallen. Barna kan hoppe høyt på hoppeputene på lekeplassen. Og hvem som kan klatre til toppen av klatrestativet raskest?
Oppdag all moroa

Langs stranden

Fra Landal Ebeltoft kan du enkelt utforske de vakre omgivelsene. Ta en hyggelig spasertur langs stranden eller sykle i nasjonalparken Mols Bjerge med hele familien. Her finner du Danmarks mest barske og varierte landskap.
Vandring og sykling

LEGOLAND®

Nyt en morsom, actionfylt dag med familien i LEGO®'s fantasiverden. Du trenger ikke å elske LEGO® for å ha det gøy. Møt tapre riddere eller møt ekte sjørøvere i Piratland. Nyt en variert dag i LEGOLAND® som ligger 153 km fra Landal Ebeltoft.