Velkommen til Landal Seawest

Midt i den uberørte naturen i Vest-Jylland, ikke langt fra Nordsjøen, ligger Landal Seawest. Et moderne feriesenter for hele familien. Det mye å gjøre på og rundt feriesenteret for både unge og gamle. Oppdag sanddynene ved Blåbjerg Klitplantage som ligger rett ved siden av feriesenteret. Her finner du de beste vandre- og terrengsykkelrutene i Danmark. Eller besøk LEGOLAND® med barna. Nyt en deilig middag i en av feriesenterets tre restauranter etter en aktiv dag ute. Feriesenteret har et innendørs svømmebasseng, en stor idrettshall og et velværesenter. Barna har masse å more seg med på feriesenteret: innendørs lekerom, hoppeputer, trampoliner, minigolf og fotballbane.

For hele familien

Midt i den uberørte naturen i Vest-Jylland, ikke langt fra enorme sandstrender, ligger Landal Seawest. En moderne feriepark for hele familien. Det er masse å gjøre på og rundt ferieparken.


Alle fasiliteter

Hvorfor Landal Seawest?

Hos Landal Seawest får du

 Egen feriebolig ved skog og strand
 Fri adgang til tropisk badeland
 Mulighet for å lade elbil
 Utendørsfasiliteter som minigolf, lekeplass og hoppepute
 Innendørsfasiliteter som bowling, lekerom og spillehall
 Velvære- og treningsområde
 Mulighet for vandre- og terrengsykling i området

Moro for alle

Hos Landal Seawest er det alltid noe å gjøre for barna. Hvis de ikke har lyst til å svømme i det store badelandet, kan de brenne av litt energi på lekeplassen, hoppeputen, bowlinghallen eller på ballbanene. 

De minste barna kan ha det gøy på innendørs lekeplassen eller i det kreative verkstedet hvor de kan tegne egne kunstverk.
Alt er mulig!

Bli kjent med Vestkysten

Landal Seawest ligger på vestkysten av Jylland og er omgitt av uberørt natur. Det er mye å utforske, som sanddynene ved Blåbjerg Klitplantage som ligger rett ved siden av feriesenteret. Her finner du de beste terrengsykkel- og vandrerutene i Danmark. Eller besøk lekelandet Bork Legeland sammen med barna.

Eller opplev Vadehavet, som med sin vakre og unike natur har fått en plass på UNESCOs verdensarvliste. 

Les mer om de mange spennende opplevelsene og omgivelsene her.
Mer om området

LEGOLAND®

Nyt en morsom, actionfylt dag med familien i LEGO®'s fantasiverden. Du trenger ikke å elske LEGO® for å ha det gøy. Møt tapre riddere eller møt ekte sjørøvere i Piratland. Nyt en variert dag i LEGOLAND® som ligger 65 km fra Landal Seawest.

Green Key

Landal Seawest er Green Key sertifisert! Dette er det internasjonale kvalitetsmerket for bærekraftige bedrifter i servicebransjen. Såvel som å passe på gjestenes komfort og sikre at oppholdets kvalitet er fortreffelig, gjør vi også vårt for naturen og samfunnet.