Velkommen til Landal Seawest

Midt i den uberørte naturen i Vest-Jylland, ikke langt fra Nordsjøen, ligger Landal Seawest. Et moderne feriesenter for hele familien. Det mye å gjøre på og rundt feriesenteret for både unge og gamle. Oppdag sanddynene ved Blåbjerg Klitplantage som ligger rett ved siden av feriesenteret. Her finner du de beste vandre- og terrengsykkelrutene i Danmark. Eller besøk LEGOLAND® med barna. Nyt en deilig middag i en av feriesenterets tre restauranter etter en aktiv dag ute. Feriesenteret har et innendørs svømmebasseng, en stor idrettshall og et velværesenter. Barna har masse å more seg med på feriesenteret: innendørs lekerom, hoppeputer, trampoliner, minigolf og fotballbane.

For hele familien

Midt i den uberørte naturen i Vest-Jylland, ikke langt fra enorme sandstrender, ligger Landal Seawest. En moderne feriepark for hele familien. Det er masse å gjøre på og rundt ferieparken.
  • 255 bungalower
  • Tropisk vannparadis
  • Nær stranden, sanddyner og fjorder
Alle fasiliteter Praktisk info

Moro for alle

Barna kommer ikke til å kjede seg et eneste øyeblikk! Klatre i det innendørs lekeland, hoppe på hoppeputer og trampoliner på lekeplassen på feriesenteret, etterfulgt av en fotballkamp på fotballbanen. Det har også blitt tatt hensyn til våre helt små gjester, med et særlig lekerom for små barn. Alt er mulig!
Alt er mulig!

Attraksjoner

Landal Seawest ligger på vestkysten av Jylland og er omgitt av uberørt natur. Det er mye å utforske, som sanddynene ved Blåbjerg Klitplantage som ligger rett ved siden av feriesenteret. Her finner du de beste terrengsykkel- og vandrerutene i Danmark. Eller besøk lekelandet Bork Legeland sammen med barna.
Mer om området

LEGOLAND®

Nyt en morsom, actionfylt dag med familien i LEGO®'s fantasiverden. Du trenger ikke å elske LEGO® for å ha det gøy. Møt tapre riddere eller møt ekte sjørøvere i Piratland. Nyt en variert dag i LEGOLAND® som ligger 65 km fra Landal Seawest.