Opplev Danmark på sitt beste

Tilbring en aktiv eller avslappende ferie i Danmark midt i naturen, der dere selv bestemmer hva som skal skje.
Danmark tilbyr fantastisk natur med brede strender, uberørt lyngheier og grønne skoger.

Nyt den vakre naturen, der dere kan se dyrene på nært hold, være aktive i badelandet eller idrettshallen med familien og oppleve de mange stemningsfulle byene med en ferie i Danmark hos Landal GreenParks.

Når dere tilbringer ferien i Danmark, kan dere blant annet oppleve:

  • Endeløse strender og naturområder
  • Masse muligheter for vandreturer, sykkel- og vannsport
  • Kulturelle dager i koselige danske byer
  • Fornøyelsesparker, dyreparker og andre morsomme attraksjoner for hele familien
  • Spennende historiske steder og monumenter

Ferieparker i Danmark

Slipp den utmattende reisetiden og få den beste starten på ferien ved å dra på sommerferie til Danmark. Når dere velger å feriere under danske himmelstrøk, kan dere glemme alt om kilometerlange bilkøer på de tyske motorveiene, forsinkede fly og irriterende mellomlandinger. I Danmark trenger man nemlig ikke sitte særlig lenge i bilen før man når frem til destinasjonen, og samtidig er det aldri langt til nærmeste kyst – uansett hvor i landet man befinner seg.

Landal GreenParks ferieparker ligger på forskjellige, unike steder på Jylland og Fyn, og uansett hvilke ønsker og forventninger dere har til ferien i Danmark, vil de bli innfridd hos os.

Ferieregioner i Danmark

Fyn

Dra på ferie til Fyn! Den flotte naturen, de gamle herregårdene og det sjarmerende storbylivet i Odense, alt sammen venter på å bli utforsket av deg på ferien din.

Brede sandstrender i vest, kupert naturreservat i øst og stein og bukt i nord. Oppdag Jyllands sjarm og slapp helt av. Du kan nyte idylliske vandre- og sykkelruter.

Midtjylland

Trenger dere å komme dere vekk fra byens støy og hektiske summing? Da bør dere dra til Landal Søhøjlandet og oppleve den unike naturen ved Gjern Bakker, der det nesten er umulig å ikke slappe av.

Vil dere ha spennende opplevelser utenfor ferieparken? Da kan dere besøke Landal Ebeltoft, der dere er nær Nordens største fornøyelsespark, Djurs Sommerland, samt kulturelle opplevelser og shopping i Aarhus.

Vestjylland

Eller har dere lyst på en tur til det brusende Vesterhavet? Da kan dere dra på en skikkelig familieferie hos Landal Seawest, som ligger ved stranden og midt i den unike vestjyske naturen.

Nordjylland

Har familien et høyt aktivitetsnivå? Da er det masse å gjøre for både barn og voksne på – og rundt om – Landal Rønbjerg som ligger midt i den vakre naturen ved Limfjorden.

Drømmer dere om en vaskeekte strandferie? Da er det opplagt å bestille en ferieleilighet hos Landal Grønhøj Strand. Her er det bare 400 meter til Vesterhavet og de endeløse hvite sandstrendene.

Attraksjoner nær parkene – inspirasjon til dagsturer

Besøk f.eks. Nordens største fornøyelsespark, Djurs Sommerland, og kjenn suget i magen i berg- og dalbanene, utforsk de fascinerende miniatyrutgavene av kjente attraksjoner i LEGOLAND eller dra på shopping i de mange butikkene i den vakre jyske hovedstaden, Aarhus.

Dere kan også bli klokere på landets historie og kultur på museene eller ved å besøke de mange historiske monumentene og bygningene. Eller bruk en dag på å finne steiner og skjell på stranden, slik at dere kan ta med dere en liten bit av Danmark hjem.
Ut på tur sammen

Vandreture i Danmark

Er dere en turglad familie? Da kan dere nyte den skjønne danske naturen til fots. Ta på turstøvlene og opplev den ville og varierte naturen ved nasjonalparken Mols Bjerge. Eller finn frem gummistøvlene og utforsk den unike naturen i nasjonalparken Vadehavet.

Når dere tar ferien i Danmark, er det alltid noe nytt å oppleve og nye steder å utforske.

Har dere ennå ikke opplevd den fascinerende danske "ørken" ved Råbjerg Mile, er dette et opplagt reisemål.

Dere kan også bruke en ettermiddag på å gå en lang tur på de mange stiene i vandreparadiset ved Blåbjerg Klitplantage.
Eller dere kan komme helt nær dyrene i skogene ved Gjern Bakker.

Bruk ferien i Danmark til å bli bedre kjent med vår vakre natur. Kanskje blir dere overrasket over hvor mangfoldig den danske naturen egentlig er.

De beste sykkelrutene

Nyt en herlig og aktiv ferie i Danmark for hele familien! Ta med syklene og få vind i håret når dere opplever den vakre danske naturen og kulturen på egen hånd.
Med de mange sykkelrutene som forbinder de små karakteristiske byene langs kysten, får dere opplevelser for livet. Når dere beveger dere rundt på den tohjulte, kan dere med fordel følge Marguerit-ruten rundt i landet og oppdage de mange skjulte eller koselige stedene som dere kanskje ikke visste at Danmark byr på.

Hos Landal GreenParks kan dere også leie terrengsykler, slik at dere kan ha en aktiv dag med høy puls på de mange terrengstiene. Sett hverdagen på pause og få et adrenalinkick når dere flyr over stokk og stein.

Tilbring ferien i Danmark uten å mangle noe

Når dere tilbringer ferien hos Landal GreenParks, trenger dere ikke gå på kompromiss med verken plass, komfort eller fasiliteter.
Er dere en stor familie? Eller ønsker dere å feriere med hele venneflokken?

Hos Landal GreenParks har dere mulighet for å leie store ferieboliger med plass til opptil 14 personer. Dere kan også bestille flere ferieboliger ved siden av hverandre.

Og hvis dere vil ha med hunden på ferie, er det heller ikke noe problem – alle firbente venner er alltid velkommen hos oss.

Tilvalg: Litt ekstra velvære på ferien

Når dere ferierer hos Landal GreenParks står hygge og komfort i høysetet, og derfor tilbyr vi flere forskjellige ekstrapakker som kan gjøre oppholdet ekstra hyggelig.

Bestill f.eks. en frokostpakke med brød, juice og pålegg, så trenger dere ikke å stå opp tidlig for å lage frokost. Dere kan også bestille håndklær og kjøkkenhåndklær og dermed spare plass i kofferten.

VisitDenmark

Vil dere vite mer om de mange naturopplevelser, begivenheter, attraksjoner og severdigheter som Danmark har å tilby? Da kan dere få mer inspirasjon på VisitDenmarks hjemmeside, der dere kan lese mye mer om alle stedene dere kan besøke fra våre ferieparker.

Danmark byr nemlig på alt fra sport, historie og kultur til en tur i en av de mange fornøyelsesparkene. Derfor kan det også være en god idé å planlegge reisemålene for ferien på forhånd, slik at dere er sikre på at det blir tid til både fordypelse og fornøyelser. I Danmark er det masse å oppleve for både barn og voksne, unge og gamle!
Besøk VisitDenmarks nettside