Ferieparker i Danmark

Slipp den utmattende reisetiden og få den beste starten på ferien ved å dra på sommerferie til Danmark. Når dere velger å feriere under danske himmelstrøk, kan dere glemme alt om kilometerlange bilkøer på de tyske motorveiene, forsinkede fly og irriterende mellomlandinger. I Danmark trenger man nemlig ikke sitte særlig lenge i bilen før man når frem til destinasjonen, og samtidig er det aldri langt til nærmeste kyst – uansett hvor i landet man befinner seg.

Landal GreenParks fem danske ferieparker ligger på forskjellige, unike steder på Jylland, og uansett hvilke ønsker og forventninger dere har til ferien i Danmark, vil de bli innfridd hos os.

En morsom dag ute

Ser du etter en opplevelsesrik dag i Danmark? Besøk LEGOLAND® i Billund med familien. Besøk Miniland, en miniatyrverden av LEGO®-byen, som vil gi deg sommerfugler i magen når du suser av gårde på den raske X-Treme Racers berg-og-dal-banen. Lad opp batteriene på en av de mange restaurantene i LEGOLAND® og sus deretter videre til det neste eventyret!

Region i Danmark

VisitDenmark

Vil dere vite mer om de mange naturopplevelser, begivenheter, attraksjoner og severdigheter som Danmark har å tilby? Da kan dere få mer inspirasjon på VisitDenmarks hjemmeside, der dere kan lese mye mer om alle stedene dere kan besøke fra våre ferieparker.

Danmark byr nemlig på alt fra sport, historie og kultur til en tur i en av de mange fornøyelsesparkene. Derfor kan det også være en god idé å planlegge reisemålene for ferien på forhånd, slik at dere er sikre på at det blir tid til både fordypelse og fornøyelser. I Danmark er det masse å oppleve for både barn og voksne, unge og gamle!
Besøk VisitDenmarks nettside