Opplev Danmark

Oppdag den best bevarte feriehemmeligheten: Danmark.

Endeløse strender, uberørt lyng og naturskog. Nyt en ekte øy-følelse og oppdag atmosfæriske byer og barnevennlige strender.
  • Endeløse strender og naturområder
  • Vandring, sykling og vannsport
  • Kulturelle dager for hele familien

Det Danske vadeområdet

Endeløse strender, kulturelle byer og landsbyer og mange attraksjoner, gjør Danmark til et ideelt feriested for hele familien. Opplev ville eventyr i LEGOLAND® eller dra på en shoppetur til Aarhus. Ta med et lite stykke Danmark hjem.
Ut på tur sammen

Vandre i Danmark

Er du en ekte vandrentusiast? Nyt den overraskende danske naturen sammen. Ta på deg vandreskoene og utforsk de varierte naturområdene i Mols Bjerge nasjonalpark. Du kan også vandre gjennom fiskerlandsbyen Skagen og nyte en piknik på stranden.
Beste turstier

Beste sykkelruter

Nyt en aktiv ferie! Oppdag vakker dansk natur og kultur i ditt eget tempo på de mange skiltede sykkelstiene. Du kan sykle gjennom de maleriske landsbyene langs kysten. Eller leie en terrengsykkel for et eventyr gjennom uberørt lyng. Flykt fra hverdagen.
Sykling i Danmark

Feriesentrene i Danmark

Bli kjent med våre feriesentre i Danmark. Oppdag skogområdet Landal Søhøjlandet. Opplev en ekte familieferie på Landal Seawest som ligger i nærheten av stranden. Det er masse å gjøre i og rundt Landal Rønbjerg for både unge og gamle. Klar for en strandferie? Besøk Landal Grønhøj Strand Kulturelskere kan besøke Landal Ebeltoft.

En morsom dag ute

Ser du etter en opplevelsesrik dag i Danmark? Besøk LEGOLAND® i Billund med familien. Besøk Miniland, en miniatyrverden av LEGO®-byen, som vil gi deg sommerfugler i magen når du suser av gårde på den raske X-Treme Racers berg-og-dal-banen. Lad opp batteriene på en av de mange restaurantene i LEGOLAND® og sus deretter videre til det neste eventyret!

Region i Danmark

VisitDenmark

Vil du vite mer om Danmark? Besøk VisitDenmarks nettside og opplev høydepunktene i det danske landskapet, som du kan se fra feriesentrene våre. Fra eventyr til fornøyelsespark til de beste naturparkene. Det er nok å oppleve for både unge og gamle!
Besøk VisitDenmarks nettside