Sykling i Jylland

Tilbring dagen i frisk luft og dra på en herlig sykkeltur gjennom uberørt natur i Jylland med familien. Ikke glem å utforske de sjarmerende byene. Det er så mye å se!

Vi har samlet følgende sykkelturer til deg:

Nordjylland

I Nord-Jylland vil du oppdage den gamle handelsruten Hærvejen sykkelrute. Denne ruten går gjennom det nordligste punktet i Danmark, fra Jyske Ås til Frederikshavn. Nord-Jylland er ideell for sykling. Denne regionen har ingen tunge stigninger og har mange gode sykkelveier. Det er langt vekk fra trafikk og det er mange attraksjoner på veien.

Ruter langs kysten

Vestjylland
Du kan også oppleve spennende terrengsykkelruter i Vest-Jylland. Rutene rundt Slettestrand og Blåbjerg/Varde er noen av de beste i Danmark. Nyt spennende ruter langs kysten.

Ebeltoft

Østjylland
Ebeltoft er et vakkert område for sykkelruter, med eller uten guide. På Ebeltoft/Mols turistkontor finner du mer informasjon om Ebeltofts sykkelruter. Nær Ebeltoft er det også en 13 km terrengsykkelrute i Søndre Plantage.

Nordjylland - MTB

I det nordlige Danmark finner du også fire offisielle MTB-baner med forskjelige nivåer, alle ligger i det attraktive landskapet i Nord-Jylland. I tillegg er det flere sykkelruter som er perfekte for lengre turer på terrengsykkel.

Aarhus

Østjylland
Utforsk Aarhus – Europeisk kulturhovedstad 2017 på sykkel. Følg «must-see»-turen og opplev ikke bare turen gjennom sentrum, men også eikeskogen og utsikten langs havet sør for Aarhus. På byturen sykler du forbi Aarhus favorittsteder, hyggelige kafeer, gamle varehus og mye mer.

Fra Bork Havn til Skjern Å

Vestjylland
I 2013 ble det laget en 15 km lang sykkelrute i Vest-Jylland. Denne ruten går fra Bork Havn til Skjern Å. Du sykler gjennom vakre og varierte fjordlandskaper. Ta en pause ved tårnet, der du kan se på fugler – tårnet har også en vakker utsikt over fjorden.