Velkommen til Landal Grønhøj Strand

Er du ute etter en ekte strandferie? Bare 400 meter fra Nordsjøen, finner du Landal Grønhøj Strand som ligger på vakre sandstrender, som vestkysten er kjent for. Ta på deg vandreskoene eller lei en sykkel på feriesenteret og oppdag de vakreste stedene i Nord-Jylland. Feriesenteret ligger i nærheten av populære feriebyer som Blokhus og Løkken, hvor du kan shoppe eller nyte en deilig middag. Det er også mange kulturelle attraksjoner i nærheten, for eksempel Ruberg Knude eller Børglum Kloster. Det er også mye å gjøre og oppleve på feriesenteret. Masse vannmoro i innendørsbassenget med sklie og utendørsbassenget med plen for soling. For sportsentusiaster er det en stor idrettshall der alle typer idretter kan praktiseres. Fra basketball til volleyball og fra squash til badminton. Det er også masse tid til å leke på lekeplassen og i lekerommet innendørs for barna. Det er enkelt å dra på en dagstur til Fårup Sommerland eller Aalborg Zoo sammen med familien. Oppdag Danmark på sitt beste..


En ekte strandferie

Landal Grønhøj Strand ligger bare 400 meter fra den vakre stranden i Nordsjøen. Gå nære de levende bølgene eller nyt en dag med hele familien i Fårup Sommerland.


Alle fasiliteter

Hvorfor Landal Grønhøj Strand?

Hos Landal Grønhøj Strand får du

 Egen feriebolig midt i den vestjyske naturen
 Gratis adgang til svømmehall med vannsklie, samt innendørs og utendørs svømmebasseng
 Mulighet for å lade elbil
 Innendørs og utendørs fasiliteter som sportshall, minigolf, lekeplass, strandvolleyball og fotball 
 Fantastiske vandre- og sykkelturer i området
 Mulighet for å kjøre og sykle direkte på stranden

Masse moro

Endeløs moro og tid til hverandre, det er nettopp det Landal Grønhøj Strand handler om. Hoppe på hoppeputer, bade i bassenget eller spille et slag minigolf sammen med barna. Nyt en avslappende ferie!
Oppdag all moroa

Ut på tur sammen

Utforsk Nord-Jylland med hele familien. Området rundt Landal Grønhøj Strand er perfekt for morsomme utflukter. Besøk en av de koselige landsbyene i nærheten eller ta en aktiv dagstur til Fårup Sommerland. Etter en aktiv dag kan du slappe helt av i bungalowen.
Oppdag omgivelsene

Fårup Sommerland

Nær stranden og likevel ute i skogen finner du fornøyelsesparken Fårup Sommerland med mer enn 60 forlystelser, og som er en av Danmarks største turistattraksjoner med masse ville, morsomme og vannvittige våte aktiviteter for hele familien. Alt fra crazy ville berg- og dalbaner og barnetivoli til Danmarks største vannland. 

Husk når inngangsbilletten er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!