Aktiviteter – både inne og ute

Ønsker dere å tilbringe en perfekt familieferie i Danmark for både små og store familiemedlemmer?

Da er Landal GreenParks deres neste feriedestinasjon, for vi kombinerer avslapning med aktiviteter, slik at alle kan få akkurat den ferien de har behov for.

Med våre fem ferieparker beliggende på hele Jylland er det aldri langt til den nærmeste ferieparken, der dere kan boltre dere i et vell av innendørs og utendørs aktiviteter.

Du finner alt fra tropisk badeland til fotballbaner i ferieparkene våre, og da vil dere kunne oppleve den vakre og uberørte naturen rett utenfor døren.

Innendørs aktiviteter – for store og små

I ferieparkene våre er det masse innendørs aktiviteter for både små og store – utvalget av aktiviteter varierer fra feriepark til feriepark, men dere kan være helt sikre på at dere ikke kommer til å kjede dere uansett hvilken park dere velger å besøke.

Uansett om dere har lyst til å slappe av og ta det helt rolig eller trenger å få opp pulsen, kan dere finne en aktivitet som passer til deres ønsker og behov.

Ferie med avslapning og aktiviteter

I ferieparkene våre er det mange muligheter for å boltre seg i innendørs aktiviteter, for vi har alt fra treningssenter til bowling. Start dagen med en turnering på badmintonbanen for hele familien og få opp pulsen og nyt en ekstra stor frokost i ferieboligen, og bruk ettermiddagen i ferieparkens badeland eller svømmebasseng. Og hvis dere fortsatt har krefter igjen, kan hele familien samles rundt et brettspill i ferieboligen etter middagen. Det er det vi kaller den perfekte oppskriften på en feriedag for hele familien!

Utendørs aktiviteter i naturskjønne omgivelser

Alle ferieparkene våre ligger i naturskjønne omgivelser tett på enten skog, strand eller lyngheier, der dere både finner underholdende utendørs aktiviteter for hele familien rundt ferieparken, men også storslått natur så langt øyet kan se. Dere kan nyte fuglene kvitre i skogen eller gi gass med de mange utendørsaktivitetene. Enten dere besøker en av våre ferieparker om sommeren eller vinteren, vil det være utendørs aktiviteter for både store og små.

La familiens minste medlemmer gi gass på hoppeputen, og sett dere til rette med en kopp varm kaffe og ta det helt med ro.
Gå på jakt etter urter om våren, nyt solens varme stråler om sommeren, gå på jakt etter sopp i skogbunnen om høsten og nyt frostens klare krystaller i de kalde vintermånedene.

Og hvis dere har lyst til å prøve krefter med en annen slags utendørs aktiviteter, finnes det et vell av spennende og underholdende attraksjoner i områdene rundt ferieparkene våre. Dere finner alt fra Djurs Sommerland til ARoS til Glenholm Vingård, så uansett om du er på tur med hele familien eller det bare er deg og din bedre halvdel, finnes det massevis av attraksjoner å utforske i lokalområdene.

Innekos uansett årstid

Uansett om kalenderen sier februar eller juli, vil våre innendørs aktiviteter være den perfekte matchen for dere. Dere kan derfor ta både vinterferie, påskeferie, sommerferie, juleferie eller en helt annen ferie i en av ferieparkene våre, hvis dere trenger å koble av og bare nyte hverandres selskap uten daglige plikter og kjedelige hverdagsrutiner. Dere kan dra av gårde til en av våre fem ferieparker i en hel uke eller bare en langhelg – det er helt opp til dere! Og så er det også rik mulighet for å invitere bestefar og bestemor med på ferien i våre familiehus, der det er plass til hele familien.

Ta det helt rolig i naturskjønne omgivelser

Hvis hverdagen er travel og full av gjøremål og kjedelige hverdagsplikter, er det ingenting som en langhelg der dere kan nyte den vakre danske naturen og merke roen forplante seg i kroppen. Her får dere god tid til å nyte hverandres selskap og skape nye ferieminner der det er plass til latter og moro. Dere kan begynne feriedagene med en rask sykkeltur i det fri for hele familien, og bruke ettermiddagen i det tropiske badelandet eller idrettshallen – det er bare fantasien som setter grenser!