Miniferie i pinsen

Se pinsesolen danse på miniferien i pinsen i en av våre ferieparker beliggende i fantastiske, naturskjønne omgivelser.

Her får dere et sårt tiltrengt pusterom hvor dere kan nyte å være sammen om en rekke morsomme aktiviteter som badeland, minigolf eller laser-tag. Eller du kan ta kjæresten med på en deilig miniferie i pinsen, og skjemme hverandre bort med massasje, velvære og mat fra vår restaurant.

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og fasiliteter
 Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og avreisedag
 Sluttrengjøring inkludert i prisen

Les mer om våre danske ferieparker – alle med unike opplevelser.

Finn ditt ideelle feriehus
Velg et reisemål
Velg type opphold
fre. 21 mai 2021
Velg en ankomstdato
*ekskl. tilleggskostnader

Reisemål

0 parker funnet

Avgrens til:
 • Boligstørrelse
 • Oppdeling
 • Spesielt boliger
 • Bolig fasiliteter
 • Svømming
 • Park fasiliteter - For barn
 • Parkactiviteiten - Sport en ontspanning
 • Omgivelser - Aktiviteter
 • Park - Plassering

Pinseopphold i Danmark: Finn deres foretrukne feriepark

Dere finner ferieparker fordelt over hele Jylland og Fyn som har hvert sitt særpreg og unike natur. Parkene våre ligger overalt fra Ebeltoft i øst til Nørre Nebel i vest, slik at dere enkelt kan finne en feriepark som ikke er mange timers kjøring hjemmefra. Alle ferieparkene våre kan danne den ideelle rammen for pinseferien i 2021, fordi alle huser en lang rekke morsomme og underholdende aktiviteter som kan brukes av hele familien. Men det er områdene rundt parkene som skiller seg fra hverandre siden de alle har forskjellige særpreg:

 • Hos Landal Ebeltoft bor dere ved vannet i sjarmerende trehus, og det er ikke langt verken til hyggelig by eller brusende hav.
 • Hos Landal SeaWest og Landal Grønhøj Strand har dere Vesterhavets brusende, ville liv rett utenfor døren, og rå og vill natur rundt feriehuset.
 • Hos Landal Søhøjlandet bor dere midt i skogen der kvitrende fugler kan høres hele dagen, og man kan se ville dyr fra vinduene i ferieboligen.
 • Hos Landal Rønbjerg har dere Limfjorden som nærmeste nabo, der strender, sanddyner og bukter ses i landskapet.
Selv om dere finner de samme aktivitetene i alle ferieparkene våre, er de likevel veldig forskjellige, siden områdene rundt parkene har hvert sitt spesielle og unike særpreg.

Pinseferie i Danmark for hele familien

Nyt en langhelg i Danmark med varme temperaturer, fuglesang og lyse kvelder på terrassen i en av våre ferieparker i Danmark. La pinseferien 2021 bli et tiltrengt avbrekk fra hverdagens stress og mas, der hele familien kan samles og nyte hverandres selskap i vakre og naturskjønne omgivelser. 
Dere kan nøye dere med å stikke avgårde et par dager eller ta en hel uke med ferie, der morsomme og familievennlige aktiviteter kan danne rammen for pinseoppholdet. Dere kan bestille pinseferien i Danmark 2021 allerede nå.

Feir pinsen i 2021 sammen med besteforeldrene

Det er ingenting som kvalitetstid med besteforeldrene, og derfor kan dere med fordel invitere dem med på pinseferien til Danmark, slik at barna kan ta uforglemmelige minner med hjem i bagasjen. Ikke nok med at barna kan nyte kvalitetstid med besteforeldrene, så er det også mulighet for å få litt tid alene der barna er med besteforeldrene på tur. Det betyr at dere kan kaste dere på sofaen og se en film, eller gå en tur ved vannet bare dere to.

Dere kan lese mye mer om våre familievennlige ferieboliger, der det er plass til hele familien, og der man kan nyte ferien i fred og ro, selv om man er mange familiemedlemmer på tur.

Les mer om de danske parkene og bestill allerede nå!

Les mer om våre danske parker og bestill vinterferien i Danmark nå – da kan dere være sikre på å få nettopp den ferieboligen i den ferieparken som tiltaler dere mest.

Her kan du lese mer om parkenes fasiliteter, bademuligheter og opplevelser i nærområdet.

Er du ute etter en annen ferie?

Sommerferie 2020 - spar opptil 30%

Aktiviteter, underholdning og storslåtte naturopplevelser for hele familien.

Fra 19. juni til 16. august 2020


Avslappende og romantisk parferie

Ferie i naturskjønne omgivelser hvor dere kan nyte hverandres selskap.

Langhelg i Danmark

Er det alt for lenge til neste ferie?

Natur, badeland, aktiviteter og moro

Prisene er eksklusiv obligatorisk sengetøy for nkr. 85, - pr. person. Forbruket i hjemmet (strøm, vann og oppvarming) avgjøres ved avreise.