Sommerferie 2020 - Midt i naturen

Gleder du deg allerede til sommeren? Da kan du bestille sommerferien i Danmark nå, slik at du sikrer deg den absolutt koseligste og morsomste ferien for hele familien. Hos Landal GreenParks kan du nyte den danske sommeren fylt med morsomme aktiviteter, kule fasiliteter og naturskjønne omgivelser.

Bestill sommerferien i Danmark nå og la forventningens glede begynne!

Book nu

Sommerferie i Danmark – fylt med avslapping, samvær og ro

Har dere lyst til å bruke tiden på å slappe av og kose dere uten alt for mange ting på programmet? Da kan dere trygt bestille sommerferien 2020 hos oss.

Ta noen lange, late dager på stranden, der dere bygger sandslott, flyr med drager eller bare later dere i solen med en god bok.

De beste sommeraktivitetene

Sommerferien er den beste tiden å være sammen med familien på. Hvis været tillater det, er det naturlig å dra på stranden eller ut for å oppleve nærområdet. Legger været mer opp til hygge innendørs, kan dere utfordre hverandre med et slag bowling eller tilbringe hele dagen i badelandet.

Sommerferie i Danmark 2020 – midt i naturen

Den danske naturen er kjennetegnet ved å være helt unik, og den er spesielt vakker om sommeren, når solen står høyt over de grønne skogene og det vakre Vesterhav.

Landal GreenParks har herlige ferieparker i Danmark. De er alle forskjellige og har sin egen fantastiske beliggenhet i vaker landskap.

Ferie i Danmark – fylt med aktiviteter, opplevelser og samvær med familien

Våre danske ferieparker er opplagte som feriemål for den aktive familien, som gjerne vil bruke tid sammen med fysiske aktiviteter som idrett, terrengsykling eller vandreturer.

Bruk f.eks. en hel dag på å boltre dere i vannet i vannlandet, eller prøv noen av de mange sportslige aktiviteter som finnes i ferieparkene våre. Hvem er best på minigolf og bordtennis?
Det er bare én måte å finne ut av det på. Men det finnes også mange andre spill og idretter å kaste seg over: fotball, håndball, hockey, basketball, strandvolleyball og tennis er bare noen av de tingene dere kan bruke tiden på.

Så hvis dere er en familie med konkurransemennesker, vil det være masse muligheter for vennskapelig dyst.

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og fasiliteter
 Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og avreisedag
 Sluttrengjøring inkludert i prisen

Les mer om våre danske ferieparker – alle med unike opplevelser.
Finn ditt ideelle feriehus
Velg et reisemål
Velg type opphold
fre. 19 jun 2020
Velg en ankomstdato
*ekskl. tilleggskostnader

Reisemål

0 parker funnet

Avgrens til:
  • Boligstørrelse
  • Oppdeling
  • Spesielt boliger
  • Bolig fasiliteter
  • Svømming
  • Park fasiliteter - For barn
  • Parkactiviteiten - Sport en ontspanning
  • Omgivelser - Aktiviteter
  • Park - Plassering