Sommerferie 2021 - Midt i naturen

Sommeren er her og ferien er rett rundt hjørnet. Ønsker du å bestille en ferie hvor du og familien trygt kan reise bort, slappe av, være aktive og ha det gøy sammen? Da har Landal GreenParks ferien for deg!

Her kan dere nyte ferien i det vakre, danske sommerlandskapet som omkranser parkene våre. Vi tilbyr som alltid mange morsomme utendørsaktiviteter i parkene samt opplevelser i naturen.

Book nu

Ferie i Danmark – fylt med aktiviteter, opplevelser og samvær med familien

De danske ferieparkene tilbyr hver især sine egne unike naturopplevelser, men felles for dem alle er at du trygt kan nyte en avslappende ferie, med morsomme aktiviteter og underholdning for alle medlemmene i familien.

Hos oss finner du mange morsomme utendørsaktiviteter, som lekeplasser, hoppeslott, multibaner, tennis, minigolf og skattejakt rundt i parken.
Og ikke glem at du i alle parkene kan leie sykler hvis du vil utforske naturen i området. Liker du litt mer action kan du i noen av parkene dessuten prøve bueskyting, klatrevegg, squash og wakeboarding.

I sommerferien satser vi for fullt på vårt Fun & Entertainment-program, hvor det daglig blir arrangert spesielle aktiviteter som dere kan delta i. Vi gleder oss til å bl.a. bygge fuglehus, lese og danse med Bollo og mye mer. Vi håper dere vil være med!

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og fasiliteter
 Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og avreisedag
 Sluttrengjøring inkludert i prisen

Les mer om våre danske ferieparker – alle med unike opplevelser.

Nyt en sikker sommerferie i Danmark

Hos Landal GreenParks kan du trygt holde sommerferie sammen med familien.

Vi har gjort noen endringer i parkenes aktiviteter pga. Covid-19 og blant annet satt opp morsomme skattejakter og naturbingo som dere kan utforske på egen hånd som familie. Våre fasiliteter og aktiviteter innendørs er åpne og vi følger regjeringens restriksjoner nøye her også.
Les mer om mulighetene her (dk)
Finn ditt ideelle feriehus
Land og region
Velg type opphold
Ankomstdato
Velg en ankomstdato
*ekskl. tilleggskostnader

Reisemål

0 parker funnet

Avgrens til:
  • Boligstørrelse
  • Oppdeling
  • Spesielt boliger
  • Bolig fasiliteter
  • Svømming
  • Park fasiliteter - For barn
  • Parkactiviteiten - Sport en ontspanning
  • Omgivelser - Aktiviteter
  • Park - Plassering

Sommerferie for badenymfer

Hvis bading og vannmoro også er en viktig del av sommerferien deres, så er Landal GreenParks det perfekte stedet. Våre svømmebasseng og badeland er åpne for gjestene, så her kan du svømme og dykke – uansett vær.

Hos Landal Middelfart og Landal Grønhøj Strand finner du også svømmebasseng utendørs, hvor du kan svømme under åpen himmel og føle solens stråler. Her kan du også nyte et stille øyeblikk i solen på liggestolene langs bassenget mens barna plasker rundt.

Foretrekker du strand og hav? Besøk en av de fine badestrendene som ligger i nærheten av ferieparken eller kast deg ut i forskjellige typer vannsport som windsurfing, wakeboarding, brettpadling, kanopadling osv.

Det er mange muligheter for morsomme timer i vannet hos Landal GreenParks, så bestill nå for å være sikret en plass ved vannkanten.

Sommerferie i Danmark – fylt med avslapping, samvær og ro

Har dere lyst til å bruke tiden på å slappe av og kose dere uten alt for mange ting på programmet? Da kan dere trygt bestille sommerferien 2021 hos oss.

Ta noen lange, late dager på stranden, der dere bygger sandslott, flyr med drager eller bare later dere i solen med en god bok.