Bestill sommerferien din her

Tilbring sommerferien i en av de danske parkene og gled deg til utflukter i naturen og de mange fasilitetene og aktivitetene i parkene.

Bestill nå
Nyt sommeren- midt i den vakre danske naturen.
Kjenn allerede nå på forventingens glede til sommerferien 2024. Ønsker du å bestille en ferie hvor du og familien din kan komme litt vekk, slappe av, være aktive og ha det gøy sammen? Så har Landal ferien til deg!

Her kan dere nyte ferien deres i det vakre danske sommerlandkapet som omgir parkene våre. Vi har mange inndendørs- og utendørs aktiviteter i parkene våre og ikke minst, er et omringet av vakker natur som bare skal utforskes. Så skynd deg å bestille sommerferie til Jylland eller Fyn og se frem til en ferie som er full av avslapning og opplevelser.
  • Eget feriehus i naturskjønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og fasiliteter
  • Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
  • Gratis trådløst internett
  • Valgfri ankomst- og avreisedag
  • Sluttrengjøring inkludert i prisen
Sommerferie på Landal
Sommerferie 2024
Vår anbefaling
Hold sommerferien din for 2024 midt i naturen

Den danske naturen er helt spesiel og den er særlig vakker om sommeren når solen står høyt på himmelen og skogen er grønn og flott. Danmark er også kjent for å mange steder med vann, for vi har nemlig de vakreste, hvite sandstrender ved Vesterhavet og store flotte innsjøer midt i landet. Alle ferieboligene våre ligger i naturskjønne omgivelser og er innrettet så det føles som et hjem midt i naturen. Ferieboligen er utgangspunktet for at dere kan gå på oppdagelse i parken og hvor dere kan nyte tiden i familien når dere kommer "hjem" i ferieboligen.

Uansett hvilken feriepark dere velger, kan dere være sikre på å få en uforglemmelig opplevelse sammen med dem dere er gald i. Så pakk kufferten og dra på en fantastisk familieferie i Danmark.