Oppdag Jylland

Brede sandstrender i vest, kupert naturreservat i øst og stein og bukt i nord. Oppdag Jyllands sjarm og slapp helt av. Du kan nyte idylliske vandre- og sykkelruter.
  • Familievennlig område
  • Nær nasjonalparker
  • Dra på kulturelle turer til byer
Book dit ophold i Jylland 

Bevegelse eller avslapping?

Aktive feriegjester kan besøke de beste fornøyelsesparkene som Djurs Sommerland og Kattegatcentret i Øst-Jylland. For avslapning i naturen, kan dere besøke sanddynene ved Blåbjerg Klitplantage i Vest-Jylland. For en smak av kultur, kan dere besøke byer som Aalborg og Lønstrup i Nord-Jylland.
Så mye å gjørev

Endeløse strandturer

Utforsk omgivelsene i Jylland med hele familien. Nyt den friske luften og vakre naturen mens du vandrer gjennom uberørte skoger eller langs kysten. Eller hva med en spasertur gjennom kulturelle byer som Aarhus eller Ebeltoft? Det er så mye å se!
Turstier

Aktiv i Jylland

Oppdag naturskjønne omgivelser i Jylland på sykkel. Det finnes uendeligheter av natur som bare venter på deg. Du kan sykle langs enorme sandstrender og nyte sanddynene og havet. Eller oppdag den uberørte danske naturen i de kuperte naturområdene og nyt skog og innsjøer.
Sett deg på sykkelen

Ferieparker i Danmark

Slipp den utmattende reisetiden og få den beste starten på ferien ved å dra på sommerferie til Danmark. Når dere velger å feriere under danske himmelstrøk, kan dere glemme alt om kilometerlange bilkøer på de tyske motorveiene, forsinkede fly og irriterende mellomlandinger. I Danmark trenger man nemlig ikke sitte særlig lenge i bilen før man når frem til destinasjonen, og samtidig er det aldri langt til nærmeste kyst – uansett hvor i landet man befinner seg.

Landal GreenParks ferieparker ligger på forskjellige, unike steder på Jylland og Fyn, og uansett hvilke ønsker og forventninger dere har til ferien i Danmark, vil de bli innfridd hos os.

Finn ditt ideelle feriehus
Velg et reisemål
Velg type opphold
Ankomstdato
Velg en ankomstdato
*ekskl. tilleggskostnader

Reisemål

0 parker funnet

Avgrens til:
  • Park - generelt
  • Park - Plassering
  • Park - Kenmerk
  • Spesielt boliger