Ut og utforske Fyn

På Fyn finner du mange morsomme og spennende attraksjoner, områder og opplevelser venter på å bli utforsket. Her får du alt fra vill spenning og morsomme adspredelser til naturopplevelser og hyggelige stunder med familien.

Der finnes nok å gjøre, så ta en titt på noen av våre foretrukne attraksjoner i området.

Middelfart
Fra toppen av Den Gamle Lillebæltsbro har dere byens beste utsikt, og med Bridgewalking Lillebælt kan dere gå 60 meter oppe på brokonstruksjonen. Dette er en fantastisk opplevelse som gir et vakkert utsyn over havet, Jylland og Fyn. Tør du å krysse Lillebælt på denne måten?

Middelfart er en sjarmerende småby som ligger mindre enn 4 km fra parken og byr på mange gode restauranter og spennende butikker. Her kan dere beundre den flotte utsikten utover Lillebælt og de trivelige små gatene hvor gamle bindingsverkshus ligger side om side.

La barna oppleve dyrelivet som finnes i og rundt Lillebælt. Med en hvalsafari har dere sjansen til å se niser, seler og det som havet og kystlinjen ellers byr på av morsomme og spennende dyr. Hver tur er unik, siden man aldri vet hvilke dyr som dukker opp.

Odense er hjemsted for en lang rekke festlige aktiviteter for barn i alle aldre. Fordyp dere i dyrelivet i Odense Zoo eller opplev det gamle Egeskov Slott. H.C. Andersens hjemby oser av eventyr, og her kan dere la barna utforske de klassiske fortellingene på H.C. Andersens museum eller i barnekulturhuset Fyrtøjet. Dere blir helt sikkert sjarmert av Odense.

Flere tips


For mer inspirasjon, besøk opplevelsesportalen Discover Denmark.