Velkommen til Landal Middelfart

Midt inne i skogen på Hindsgavl-halvøya på Fyn finner du Landal Middelfart. Parken ligger godt gjemt i den vakre bøkeskogen, som er en del av Hindsgavl Dyrehave. Dra på oppdagelsesferd i det grønne eller utforsk området fra vannet i en kajakk. Parken ligger ved Fænøsund, som sammen med Lillebælt byr på mange morsomme vannsportmuligheter og opplevelser. Som gjester hos Landal Middelfart får dere adgang til svømmehallen og det store utendørs svømmebassenget, som byr på avkjøling og underholdning i sommermånedene. Dere kan også gi dere i kast med noen av de andre aktivitetene i parken, som det kreative verkstedet, fotballbanen, lekeplassen, skattejakt og morsomme spill for hele familien. Se alle de ulike aktivitetene og fasilitetene som ferieparken Landal Middelfart har å by på. Her er det aktiviteter og fasiliteter for hele familien.

Nysgjerrig på hvor du kan finne alt i parken? Sjekk parkoversikt Parkoversikt

Hvorfor Landal Middelfart?

Hos Landal Middelfart får du :

 Egen hyggelig feriebolig med peis
 Et opphold i det naturskjønne området ved Fænøsund og Hindsgavl Dyrehave
 Fri adgang til innendørs badebasseng og til det store utendørs svømmebassenget
 Morsomme aktiviteter som kreativt verksted, skattejakt og mye mer
 Mulighet for gå-, sykkel- og seilturer i området

Våre ferieboliger

  • 75 m²
  • Frakoblet
  • To soverom
  • Terrasse
  • Vedovn
  • To bad
søn. 1 nov 2020, 7 netter
Nå fra nkr 3.854
Prisinformasjon
Prisinformasjon
Prisene er eksklusiv obligatorisk sengetøy for nkr. 85, - pr. person. Forbruket i hjemmet (strøm, vann og oppvarming) avgjøres ved avreise.

  • 25 m²
  • Leilighet
  • Et soverom
  • Delt terrasse
lør. 24 okt 2020, 7 netter
Nå fra nkr 3.556
Prisinformasjon
Prisinformasjon
Prisene er eksklusiv obligatorisk sengetøy for nkr. 85, - pr. person. Forbruket i hjemmet (strøm, vann og oppvarming) avgjøres ved avreise.

se Landal Middelfart på kart

Ferie midt i Hindsgavl Dyrehave

Området rundt Landal Middelfart er perfekt for deg som gjerne vil oppleve mange spennende aktiviteter i et område med vakker natur. Parken ligger på Hindsgavl-halvøya, som kjennetegnes av store bøkeskoger, åpne jorder og den flotte kysten utover mot Fænøsund. Landal Middelfart ligger midt i naturparken Hindsgavl Dyrehave, hvor dere kan se mye hjort som løper fritt rundt. Her kan dere dra på sykkel- eller gåtur, og det finnes en orienteringsløype som kan utforskes av de eventyrlystne.

Gå- og sykkelturer

Opplevelser til havs

Med Fænøsund og Lillebælt rett utenfor døren har du som gjest hos Landal Middelfart massevis av muligheter til å utforske området fra vannet. Dra på tur i kajakk eller kano og nyt en dag på vannet i dette vakre området. Eller dra på hvalsafari, hvor dere kan speide etter niser, seler og andre spennende dyr. Dette blir garantert en herlig dag med morsomme opplevelser for hele familien.

Ferie midt i Danmark

Landal Middelfart ligger midt i Danmark og er derfor bare en kort kjøretur unna noen av landets fremste attraksjoner. Ta f.eks. turen til Odense, hvor dere kan besøke H.C. Andersens barndomshjem og lære masse om hans fantastiske eventyr på H.C. Andersens Museum. Eller stikk innom Odense Zoo eller den store trampolineparken Jumping Fun hvis barna trenger litt ekstra adspredelse.
Se flere attraksjoner her
Det gamle Egeskov Slott er helt sikkert også verdt et besøk. Her kan dere se det over 460 år gamle slottet og ikke glem å få med dere den flotte hagen og lekeskogen, hvor det er taubane, klatrepyramide og tree-top-walking for de modigste.

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Hold ferien i egen bolig, der det er plass til hele familien under samme tak.

Valgfri ankomst- og avreisedag

Velg selv datoen for neste opphold, slik at det passer inn i både hverdagen og ferieplaner.

Sluttrengjøring er alltid inkludert i prisen

Nyt en avslappende ferie uten å måtte tenke på rengjøring – det sørger vi for uten ekstra betaling fra deg.