Ferie midt i naturen

Landal tilbyr feriehus i hjertet av naturen, hvor du kan nyte kysten, fjellene, heiene eller skogen. Parkene tilbyr et vell av aktiviteter.

Mer om Landal

Landal GreenParks er en dynamisk, ledende organisasjon for ledelse, administrasjon og utleie av feriesentre med bungalower. Det finnes totalt 115 parker med ca. 13.700 bungalower. Organisasjonen skiller seg ut fra andre leverandører med åpen natur på feriesentrene. Begrepene fred, plass og natur er feriesentrenes viktigste kjennetegn. Landal GreenParks er et Awaze Company. Awaze er den største tilbyder av ferieparker og -boliger i Europa. Følgende uavhengige merkevarene er del av gruppen: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays and NOVASOL. Selskapet betjener mer enn åtte millioner ferierende hvert år og tilby deg ferieopphold på mer enn 110000 plasser i 36 land.

Opplevelsesrike ferier
Våre danske ferieparker
Du får litt mer hos Landal GreenParks
Ikon kalender | Landal GreenParks Velg når ferien skal være
Hos Landal er det valgfri ankomst- og avreisedag. Du setter selv rammene for din ferie.
Feriebolig ikon | Landal GreenParks Velg din perfekte feriebolig
Vi har plass til hele familien. Med hus som rommer opp til 18 personer kan alle samles under ett tak.
Ikon hund | Landal GreenParks Ferie for de firbeinte
I alle våre parker er det mulig å ta med kjæledyr – du må bare huske å opplyse om dette ved bestilling.
Ikon app | Landal GreenParks Aktiviteter rett for hånden
Følg med i de daglige aktiviteter og åpningstider i vår app. Da er du alltid informert om de mange spennende ting.
Bærekraft
Uforglemmelige ferier er i vår natur, og blant våre kjerneverdier er ønsket om å gi gjestene en uforglemmelig ferie i et grønt miljø og med et stort fokus på bærekraft. 95 % av våre parker er i dag grønnstemplet av den internasjonale turistindustriens ledende miljøorganisasjon, Green Key. Heriblant finner man fem danske parker, som alle har mottatt Green Key-sertifisering.

Det blir sørget for gjestenes komfort, og vi sikrer at oppholdets kvalitet alltid er helt på topp. Dette gjøres for vår natur og samfunnets skyld.
Awaze
Landal GreenParks er et Awaze Company. Awaze er den største tilbyder av ferieparker og -boliger i Europa. Følgende uavhengige merkevarene er del av gruppen: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays and NOVASOL. Selskapet betjener mer enn åtte millioner ferierende hvert år og tilby deg ferieopphold på mer enn 110000 plasser i 36 land.
I hjertet av naturen

Landal GreenParks tilbyr ferieboliger midt i naturen. Her kan du kan oppleve kysten, fjellet, heilandskapet og skogen. Parkene byr på et vell av aktiviteter – alt fra sykling, vandreturer, golf og velvære til en strandferie ved havet.

Finn parken som passer til dine behov. Enten du reiser som familie, par, sammen med venner eller en annen gruppe vil alle finne noe for deres smak. Opplev spennende og gode historier som du kan fortelle når du kommer hjem igjen.