Mer om Landal GreenParks

Landal GreenParks er en dynamisk, ledende organisasjon for ledelse, administrasjon og utleie av feriesentre med bungalower. Det finnes totalt 100 parker med ca. 13.700 bungalower. Organisasjonen skiller seg ut fra andre leverandører med åpen natur på feriesentrene. Begrepene fred, plass og natur er feriesentrenes viktigste kjennetegn. Landal GreenParks er et Awaze Company. Awaze er den største tilbyder av ferieparker og -boliger i Europa. Følgende uavhengige merkevarene er del av gruppen: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays and NOVASOL. Selskapet betjener mer enn åtte millioner ferierende hvert år og tilby deg ferieopphold på mer enn 110000 plasser i 36 land.

I hjertet av naturen

Landal GreenParks tilbyr ferieboliger midt i naturen. Her kan du kan oppleve kysten, fjellet, heilandskapet og skogen. Parkene byr på et vell av aktiviteter – alt fra sykling, vandreturer, golf og velvære til en strandferie ved havet.

Finn parken som passer til dine behov. Enten du reiser som familie, par, sammen med venner eller en annen gruppe vil alle finne noe for deres smak. Opplev spennende og gode historier som du kan fortelle når du kommer hjem igjen.

Bestill din ferie her

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og fasiliteter
 Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og avreisedag
 Sluttrengjøring inkludert i prisen

Les mer om våre danske ferieparker – alle med unike opplevelser.

Du får litt mer hos Landal GreenParks

Ikon kalender | Landal GreenParks Velg når ferien skal være
Hos Landal GreenParks er det valgfri ankomst- og avreisedag. Du setter selv rammene for din ferie.
Feriebolig ikon | Landal GreenParks Velg din perfekte feriebolig
Vi har plass til hele familien. Med hus som rommer opp til 18 personer kan alle samles under ett tak.
Ikon hund | Landal GreenParks Ferie for de firbeinte
I alle våre parker er det mulig å ta med kjæledyr – du må bare huske å opplyse om dette ved bestilling.
Ikon app | Landal GreenParks Aktiviteter rett for hånden 
Følg med i de daglige aktiviteter og åpningstider i vår app. Da er du alltid informert om de mange spennende ting.

Barnas venn – bjørnen Bollo

Bjørnen Bollo bor i våre parker. Der bruker den mye tid på å prate, danse og leke med barna som besøker parken. Bollo bor i sitt eget hus i ferieparken. Her elsker den å ta en god lang blund, så den er full av energi til å leke og danse med alle de glade gjestene. 

Hvis Bollo ligger og sover i huset sitt, kan barna i parken gjerne lage en tegning og legge den i postkassen til når Bollo våkner. Bollo elsker nemlig å våkne opp til fine brev og tegninger. Når den store bjørnen ikke ligger og sover, gjør den masse morsomme aktiviteter som feriegjestene kan være med på. Vær med når det er Dans med Bollo eller når det leses høyt fra Bollo-boken.

Bærekraft

Uforglemmelige ferier er i vår natur, og blant våre kjerneverdier er ønsket om å gi gjestene en uforglemmelig ferie i et grønt miljø og med et stort fokus på bærekraft.  95 % av våre parker er i dag grønnstemplet av den internasjonale turistindustriens ledende miljøorganisasjon, Green Key. Heriblant finner man fem danske parker, som alle har mottatt Green Key-sertifisering. 

Det blir sørget for gjestenes komfort, og vi sikrer at oppholdets kvalitet alltid er helt på topp. Dette gjøres for vår natur og samfunnets skyld.

Awaze

Landal GreenParks er et Awaze Company. Awaze er den største tilbyder av ferieparker og -boliger i Europa. Følgende uavhengige merkevarene er del av gruppen: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays and NOVASOL. Selskapet betjener mer enn åtte millioner ferierende hvert år og tilby deg ferieopphold på mer enn 110000 plasser i 36 land.
For mer informasjon

Våre danske ferieparker

Landal GreenParks’ danske ferieparker har alle deres egen sjarm, fasiliteter og omgivelser. Så enten du liker brede strender eller grønne skoger, er det en feriepark for deg. 

Les mer om våre danske parker og bestill ferien allerede nå.
Våre danske parker