Natur, spenning og underholdning for hele familien

Hos Landal Middelfart tilbringer du ferien midt i Danmark, hvor mange morsomme og spennende attraksjoner, områder og opplevelser venter på å bli utforsket. Her får du alt fra vill spenning og morsomme adspredelser til naturopplevelser og hyggelige stunder med familien. Der finnes nok å gjøre, så ta en titt på noen av våre foretrukne attraksjoner i området.

Koselige Middelfart

Middelfart
Middelfart er en sjarmerende småby som ligger mindre enn 4 km fra parken og byr på mange gode restauranter og spennende butikker. Her kan dere beundre den flotte utsikten utover Lillebælt og de trivelige små gatene hvor gamle bindingsverkshus ligger side om side.
Nettside

Nervepirrende bridgewalking

Middelfart
Fra toppen av Den Gamle Lillebæltsbro har dere byens beste utsikt, og med Bridgewalking Lillebælt kan dere gå 60 meter oppe på brokonstruksjonen. Dette er en fantastisk opplevelse som gir et vakkert utsyn over havet, Jylland og Fyn. Tør du å krysse Lillebælt på denne måten?
Nettside

Hvalsafari i Lillebælt

Middelfart
La barna oppleve dyrelivet som finnes i og rundt Lillebælt. Med en hvalsafari har dere sjansen til å se niser, seler og det som havet og kystlinjen ellers byr på av morsomme og spennende dyr. Hver tur er unik, siden man aldri vet hvilke dyr som dukker opp.
Nettside

Timevis med moro i LEGOLAND® og LEGO® House

Billund
Trenger dere underholdning, kan dere ta turen til LEGOLAND®, hvor man er garantert å få sommerfugler i magen og morsomme opplevelser, uansett alder. Eller dra til LEGO® House, hvor sanser og kreativitet får fritt spillerom. LEGO® House rommer mer enn 25 millioner klosser, og her kan dere se de fantastiske skulpturene som er bygget av disse små plastfirkantene. Dere har også mulighet til at bygge deres egne kreasjoner og se noen av dem komme til live digitalt.
Nettside

Eventyrlige Odense

Odense
Odense er hjemsted for en lang rekke festlige aktiviteter for barn i alle aldre. Fordyp dere i dyrelivet i Odense Zoo eller opplev det gamle Egeskov Slott. H.C. Andersens hjemby oser av eventyr, og her kan dere la barna utforske de klassiske fortellingene på H.C. Andersens museum eller i barnekulturhuset Fyrtøjet. Dere blir helt sikkert sjarmert av Odense.
Nettside

Madsby lekepark

Fredericia
I Fredericia, rett over på andre siden av Lillebælt, kan dere besøke Madsby lekepark, som året rundt inviterer til lek og moro for barn og voksne. Her kan dere more dere med en lang rekke aktiviteter, som inkluderer alt fra dukketeater til tarzanbane og «waterballs». Dere kan også klappe og fôre dyrene som bor i lekeparken. Du kan blant annet hilse på hester, geiter og lamaer.
Adgang til parken er gratis, men deltagelse i visse aktiviteter er mot betaling.
Nettside

Mer tips