Forsikringer

Tegn forsikring for en bekymringsløs ferie
Nyt et herlig avbrudd fra de daglige rutinene og slapp av i andre omgivelser i naturen. Det er tid for ferie! Dessverre finnes det alltid en mulighet for at du må avbestille ferien din. Eller for at det skjer noe uforutsett mens du er på ferie. Derfor er det viktig å tegne en passende forsikring. På denne måten er du godt forberedt til ferien.
Velg den forsikringen som passer deg
Vi samarbeider med Europ Assistance for både reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Denne forsikringen inkluderer en 24/7 hjelpetelefon. Slik vet du sikkert at du vil bli hjulpet, når det trengs.
Reiseforsikring
En uheldig situasjon eller ulykke kan alltid skje, selv på ferie. Tegn derfor enkelt en reiseforsikring hos oss, dette er mulig inntil 1 dag før ankomst.

Mer informasjon om reiseforsikringen vårAvbestillingsforsikring
Du vil helst ikke tenke på å avlyse ferien. Men det kan alltid skje. Tegn derfor enkelt en avbestillingsforsikring hos oss, dette kan gjøres under bestilling eller inntil 14 dager etterpå.

Mer informasjon om avbestillingsforsikringen vår


Avbestillingskostnader
Når en bestilling kanselleres, påløper avbestillingskostnader. Dette er kostnadene for å avbestille reisen din. Du kan også fleksibelt booke om opptil 28 dager før ankomst. Vi har oppsummert alt du trenger å vite for en bekymringsløs bestilling hos Landal.