Fleksibel ombooking
1. Inntil én dag før ankomst
Vi tilbyr deg fleksibilitet til å endre din bestilling til en annen periode eller et annet reisemål inntil én dag før ankomst ved følgende hendelser:
  • stengt grense, negativt reiseråd
  • negativt reiseråd
  • karanteneforpliktelse ved ankomst og/eller retur sammen med negativt reiseråd
Det overnevnte må meddeles på de offisielle myndigheters nettsted i avreiselandet.
Det totale beløpet for din bestilling vil forbli det samme eller bli høyere. Om din nye bestilling er dyrere, vil du bare betale prisforskjellen.

2. Gratis endringer
Du kan endre din bestilling gratis inntil 28 dager før ankomst. Du kan for eksempel endre park, feriebolig eller perioden for oppholdet. Totalbeløpet på bestillingen vil være det samme eller høyere. Om du har bestilt ved bruk av Air Miles er dette dessverre ikke mulig.
Gratis kansellering
1. Park lukning
I tilfælde af en parklukning (f.eks. på grund af en lockdown) får du dine penge tilbage. Vi sender dig en e-mail om, at dit ophold på Landal GreenParks ikke kan finde sted. Det beløb, du har indbetalt til os, vil blive refunderet til din konto inden for 4 uger.

2. Innen 14 dager
Du kan kansellere din reise gratis i inntil 14 dager. Om du har bestilt ved bruk av Air Miles eller om bestillingen gjelder siste minutt med ankomst innen 30 dager, er dette dessverre ikke mulig.
Enkel betalingsprosedyre
1. Betal senere
Har du bestemt deg? Da kan du bestille raskt og enkelt. Du trenger ikke å betale med en gang, men innen 14 dager. Dette gjelder alle bestillinger, unntatt i siste minutt og bestillinger med ankomst innen 30 dager. Da ber vi deg om å betale med en gang.

2. Betal i avdrag
Om du bestiller et opphold for en periode som det er 30 dager eller mer til, trenger du ikke å betale hele beløpet med en gang. Da kan du betale i to avdrag. Du betaler 30% med en gang eller innen 14 dager. Du har inntil 30 dager før ankomstdato til å betale de gjenværende 70%.
Om du ønsker å endre din bestilling eller kansellere den gratis, tar du kontakt med kontaktsenteret. Ha klart ditt bestillingsnummer. Se generelle betingelser for mer informasjon.