Omgivelser

Landal Søhøjlandet ligger i midten av de vakre og unike Gjern Bakker, nær Silkeborg. Slapp av i det vakre danske landskapet og oppdag mange skoger, åser, elver og innsjøer. Eller vær mer aktiv og hopp opp på en terrengsykkel eller dra på vandretur. Du kan boltre deg i kultur i Aarhus

Silkeborgs innsjøer

Silkeborg
Seil med et ekte dampskip eller kano. Nyt den vakre naturen og oppdag Silkeborgs innsjøer.
NettsideCa. 13 kilometer av parken

Aqua Akvarium & Dyrepark

Silkeborg
Lær mer om faunaen i danske innsjøer. I parken finner du bevere, otere, vaskebjørner, storker og mange andre dyr. Ta med tørre klær, da det også finnes en stor vannlekeplass!
NettsideCa. 16 kilometer av parken

Himmelbjerget

Søhøjlandet
Himmelbjerget er en 147 meter høy bakke mellom Ry og Silkeborg med fantastisk utsikt. Øverst på bakken ligger et 25 meter høyt murtårn som daterer tilbake til 1875 og andre monumenter.
NettsideCa. 26 kilometer av parken

Aarhus

Aarhus
Ha det gøy på shopping eller utforsk 2017 kulturhovedstaden! Aarhus er ikke bare kjent for sine mange butikker, men også friluftsmuseet 'Gamlebyen' og Aarhus teater er også verdt et besøk! Landal Søhøjlandet ligger bare 40 km unna og Landal Ebeltoft ligger ca. 60 km unna denne bemerkelsesverdige byen.
NettsideCa. 35,5 kilometer av parken

Djurs Sommerland – Skandinavias største sommerland

Nimtofte 
Prøv Danmarks største berg- og dalbaner, det store vannlandet og de mer enn 60 fornøyelsene for hele familien i Djurs Sommerland. Få rabatt på billettene dine ved kjøp hos på Landal Søhøjlandet og gå direkte inn i Nordens største sommerland.
Nettside>Ca. 70 kilometer av parken

Flere tips

 

For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark