Mat og drikke

Nyt lekker mat i Brasseriet i ferieparken. Her varierer menyen etter sesong, men dere kan alltid få nybakte pizzaer. I Brasseriet er det noe for enhver smak. 
Mer mat og drikke

Bading

Hos Landal Søhøjlandet kan dere ha det kjempe gøy og plaske rundt i det tropiske badelandet! 

Barna kan skli ned av den 56 meter lange vannsklien, mens du slapper av i spa-badet. De små kan trygt leke i det morsomme og eventyrlige barnebassenget. Her i badelandet kan dere nyte morsomme øyeblikk sammen.
Bademoro

Sport og lek

Til alle sportsentusiaster! På Dayz Søhøjlandet er det mye å gjøre for både unge og gamle. Ta opp utfordringen på squashbanen, spill et slag tennis på tennisbanen eller spill minigolf på den kule golfbanen. Det er også en stor idrettshall hvor du kan dyrke forskjellige idretter.
Alt om sport og lek

Barn

Å ha det kjempe moro er faktisk det ferie handler om. Barna kan kose seg på feriesenterets lekeplasser, hoppeputer og på verkstedet, hvor de kan uttrykke kreativiteten sin.
Barn fasilitetene

Attraksjoner

Landal Søhøjlandet ligger i midten av de vakre og unike Gjern Bakker, nær Silkeborg. Slapp av i det vakre danske landskapet og oppdag mange skoger, åser, elver og innsjøer. Eller vær mer aktiv og hopp opp på en terrengsykkel eller dra på vandretur. Du kan boltre deg i kultur i Aarhus
Omgivelser tips

Vandring og sykling

Den overraskende naturen i Silkeborg inviterer deg til å være ute!

Slapp av og oppdag en av turstiene eller sykle gjennom skogen og oppdag dyr og fugler som lever der. Det er mye å beundre.
Vandring og sykling

Se her golfentusiaster

Liker du golf? Da er Dayz Søhøjlandet det rette stedet for deg! Søhøjlandet golfklubb ligger i vakre omgivelser i Silkeborg og rett overfor feriesenteret. Nyt fantastisk panoramautsikt og slapp helt av.
Vis alle golfmuligheter