Attraksjoner

Området rundt Landal Ebeltoft er populært blant turister. Oppdag de mange tur- og sykkelstier, besøk Ebeltoft sentrum, lær alt om livet i havet i Kattegatcentret, dra på Jeepsafari i Ree Park eller oppdag skogene og innsjøene på Mols.
Opplev DjurslandOpplev Aarhus

Ree Park Safari

Ebeltoft
Kjør over savannen. Se dyrelivet fra fem kontinenter i et unikt miljø og ta del i de mange aktivitetene.
NettsideCa. 16,5 kilometer av parken

Djurs Sommerland

Nimtofte
Se hva du kan gjøre i nærheten av Landal Ebeltoft og opplev en dag full av action og sensasjon i fornøyelsesparken Djurs Sommerland. Parken har Danmarks største berg- og dalbane, et spektakulært badeland og mer enn 60 andre attraksjoner. Nok å oppleve for både unge og gamle!
NettsideCa. 36,5 kilometer av parken

Nasjonalpark Mols Bjerge

Ebeltoft
Oppdag et av Danmarks barske og varierte landskap med mange sjeldne dyr og planter på en spasertur, ridetur eller til og med i badetøy. Du kan også se mange severdigheter fra bronsealderen.
NettsideStarter ved parken

Ebeltoft

Ebeltoft
Ebeltoft er kjent for sine smale brosteinsgater med historiske hus. De idylliske stedene inviterer deg til å stoppe opp på spaserturen.
NettsideCa. 6,5 kilometer av parken

Kitesurfing

Området rundt Landal Ebeltoft er et paradis for kitesurfere. Kitestedet Øer ligger bare 500 meter fra feriesenteret. For informasjon om undervisningstimer kontakt Tomas Lucas på +45 2235 1383 eller på e-post: lucaskiteskole@gmail.com.

Mer tips