Vandring og sykling

Dra på vandreskoene, lei en sykkel på feriesenteret og utforsk det omkringliggende nærområdet. De merkede rutene tar deg gjennom det vakre landskapet i Danmark. Stopp underveis for en piknik i åsen og nyt.
Vandring- og sykling

Mat og drikke

Restaurant Øer
Drømmer du om å spise middag ved vannet?
Restaurant Øer hos Landal Ebeltoft ligger i et maritimt miljø rett ved vannet. 
Her kan du og din familie spise middag på den store utendørsterrassen når været tillater det, eller dere kan spise i de koselige lokalene.
Mere mat og drikke

Bading

Vær oppmerksom alle vannhunder! Vannhunder i alle aldre kan plaske rundt i innendørsbassenget. Tren utholdenhet i 25-meters bassenget og slapp av etterpå i massasjedusjen. Det er også varme barnebasseng hvor de yngste kan leke i timevis. Giv agt vandhunde! Svømmere i alle aldre kan plaske rundt i den indendørs svømmehal. Træn din udholdenhed i den 25 meter lange pool og slap af i massagebadet bagefter. Der er også varme børnebassiner, hvor de yngste kan lege i flere timer.

Vanntemperaturen i badelandet:
  • Svømmebasseng 28 C° 
  • Voksenbasseng 32 C° 
  • Barnebasseng 32 C° 
Masse vannmoro

Sport og lek

Det er alle mulige ting å gjøre og se på Landal Ebeltoft. Spill badminton, basketball eller håndball i idrettshallen. Eller nyt en utendørs utfordring på tennisbanen eller fotballbanen. Du kan også spille et morsomt spill minigolf med familien. Det er noe for enhver smak!
Sport og lek

Barn

Nyt en kopp kaffe i solen på restaurantens terrasse mens du ser på at barna koser seg. Høye hopp på hoppeputene og klatrekonkurranser i klatrestativet. Klar - ferdig - gå!
Barn fasilitetene

Attraksjoner

Området rundt Landal Ebeltoft er populært blant turister. Oppdag de mange tur- og sykkelstier, besøk Ebeltoft sentrum, lær alt om livet i havet i Kattegatcentret, dra på Jeepsafari i Ree Park eller oppdag skogene og innsjøene på Mols.
Omgivelser tipsOpplev Aarhus

Golf

Golfere i alle aldre har kommet til rett sted på Landal Ebeltoft. Spill minigolf på feriesenteret, en morsom ettermiddag for hele familien. Utenfor feriesenteret mellom trær og sjøer, ligger 18-hulls Grenå golfklubb. Prøv lykken og nyt morsomme øyeblikk med hverandre.
Mere golf