Vinterferie i Danmark 2021 – Med moro for hele familien

Bestill vinterferien 2021 hos Landal GreenParks nå, så du kan sikre deg enfamilieferie midt i naturen og med masse aktiviteter..

Ferieparkene våre byr på hver deres skjønne natur og uansett hvilken park du velger, er du garantert moro for hele familien..

Bestill nå og nyt en ferie fylt med familietid.

Bestill nå

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og fasiliteter
 Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og avreisedag
 Sluttrengjøring inkludert i prisen

Les mer om våre danske ferieparker – alle med unike opplevelser.

Finn ditt ideelle feriehus
Land og region
Velg type opphold
fre. 19 feb 2021
Velg en ankomstdato
*ekskl. tilleggskostnader

Reisemål

0 parker funnet

Avgrens til:
  • Boligstørrelse
  • Oppdeling
  • Spesielt boliger
  • Bolig fasiliteter
  • Svømming
  • Park fasiliteter - For barn
  • Parkactiviteiten - Sport en ontspanning
  • Omgivelser - Aktiviteter
  • Park - Plassering

Vinterferie i Danmark i 2021 – hos Landal GreenParks

Hvor skal du i vinterferien 2021? Hvis dere enda ikke har bestemt dere for hvilke aktiviteter dere vil gjøre i vinterferien 2021, kan det være at et opphold hos Landal GreenParks i Danmark er akkurat det dere leter etter.

Når dere ferierer hos oss, har dere rikelig anledning til å bruke tiden på det som er hensikten med en ferie – avslapning og å komme litt bort fra hverdagens kjas og mas. 

Men hos oss har dere samtidig mulighet for å kose dere med masse gode opplevelser og morsomme aktiviteter for både barn og voksne.

Og hos oss får dere alle fasilitetene dere trenger, og samtidig er det nok av muligheter for fysisk aktivitet: med gratis og ubegrenset tilgang til lekeområde, idrettshall og badeland kommer dere ikke til å kjede dere.


Ta vinterferien 2021 i den danske naturen

Leter dere etter et godt alternativ til dyre skiferier, der det ofte skal brukes lang tid på transport? Da er det opplagt å holde vinterferien 2021 i en av Landal GreenParks danske ferieparker.

Og når dere trenger litt frisk luft og farge i kinnene, har dere den fantastiske, danske naturen rett i bakhagen, der dere kan gå, løpe eller sykle lange turer langs stranden eller i skogen. 
Ta f.eks. barna med til stranda og vis dem hvor vakkert havet er i sin barske vinterdrakt. Eller utforsk den vinterkledde skogen – kanskje er det nok snø til en rask snøballkrig eller å bygge en snøhule? 

Og når dere trenger å få tilbake varmen, kan dere gå tilbake til feriehuset og kose dere med varm kakao og brettspill mens mørket faller utenfor.

Masse aktiviteter i vinterferien 2021

Når skolene i Norge holder vinterferie, betyr det mange ekstra morsomme aktiviteter hos Landal GreenParks.

I tillegg til de mange tilbudene om forlystelser i bade- og lekeland, arrangerer vi også forskjellige morsomme aktiviteter, der barna kan kose seg mens de voksne slapper av.

Samtidig er det også ofte masse arrangementer i barnehøyde i områdene rundt ferieparkene våre, så hvis dere vil ha en morsom og aktiv vinterferie i Danmark 2021, er det ideelt å bruke en av ferieparkene våre som base. Her kan dere enkelt kjøre rundt til koselige, lokale byer og nyte små og store opplevelser sammen.

Les mer om de danske parkene og bestill allerede nå!

Les mer om våre danske parker og bestill vinterferien i Danmark nå – da kan dere være sikre på å få nettopp den ferieboligen i den ferieparken som tiltaler dere mest.

Her kan du lese mer om parkenes fasiliteter, bademuligheter og opplevelser i nærområdet.