Avslappende og romantisk parferie

Ferie i naturskjønne omgivelser hvor dere kan nyte hverandres selskap.
Book nu

Avslapping og kvalitetstid for to

Bestill en parferie med kjæresten din hos Landal Fyrklit og få et par koselige dager midt i naturen. Her kan dere nyte hverandres selskap helt uten forstyrrelser, men med masse morsomme, aktive eller avslappende stunder. Uansett om dere liker gåturer eller sport i naturen mest, eller en rolig stund med avslapping i badstuen, er det mulighet for alt sammen blot få minutter fra fergen. Bestill ferien din i dag og få en pause fra hverdagen.
  • Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og fasiliteter
  • Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og avreisedag
  • Sluttrengjøring inkludert i prisen
Romantisk parferie midt i naturen
Stikk av til vakre og vidunderlige Nordjylland! Her kan du nyte den unike stemningen ved havet, og finne ro i den flotte kystnaturen og de idylliske små fiskerlandsbyene. Kast deg ut i den ville og vakre naturen, kombinert med en dose storbypuls i sjarmerende Aalborg eller lidt idyl i vakre Skagen.

Her er sjarmerende gater, unike nisjebutikker og et svært godt utvalg restauranter og kaféer. Butikkutvalget byr på både eksklusive klesmerker, designprodukter og spesialforretninger med kunst og håndverk.


Parferie i Danmark | Ferie i Hirtshals | Landal Fyrklit
Bo med utsikt til vannet
Landal Fyrklit er et hyggelig feriesenter, kun 2 kilometer fra terminalen i Hirtshals og rett ved stranden. Bo i leiligheter med utsikt til stranden og vannet. 
Naturen ved Hirtshals kan ta pusten fra de fleste. Her kan dere gå deilige turer i det spennende klittelandskapet og følge de skiftende årstidene og bruset fra havet når dere går langs stranden.

Parferie i Nordjylland

På toppen av Danmark

Skagen
Opplev naturen, lyset og kunsten i idylliske Skagen, byen med de karakteristiske gule husene. I byens sjarmerende butikker kan du gjøre gode kupp, og sandstrendene byr opp til romantiske gåturer. Rett nord for Skagen ligger Grenen, som er odden hvor Skagerak og Kattegat møtes. Her kan dere stå med en fot i hvert hav helt på toppen av Danmark.

Kjøreavstand fra Landal Fyrklit er ca. 45 minutter.

Norjyllands hovedstad

Aalborg
Nordjyllands hovedstad er kjent for gode kulturopplevelser, et stort shoppingutvalg, hyggelige torv og idylliske brosteinsgater. Utallige spisesteder byr på alt fra deilig, tradisjonsrik mat til spennende gourmetmenyer fra alle verdenshjørner.

Kjøreavstand fra Landal Fyrklit er ca. 40 minutter.
Parferie

Avslappende og romantisk parferie

Ferie i naturskjønne omgivelser hvor dere kan nyte hverandres selskap.

Fleksibel bestilling hos Landal

 • Ekstra fleksibilitet i bestillingen

  Ved skjerpede tiltak

 • Gratis avbestilling

  innen 14 dager

 • Betal senere

  innen 14 dager

 • Betal i avdrag

  opptil 30 dager før ankomst

Våre 7 danske ferieparker
Parferie på Landal GreenParks
Land og region
Velg type opphold
Ankomstdato
Velg en ankomstdato