Last minute tilbud i Danmark

Vil dere dra på ferie til Danmark i siste øyeblikk? Hos Landal GreenParks kan du velge mellom 6 ferieparker som ligger i naturskjønne omgivelser. Finn de beste last minute-tilbudene og bestill ferien raskt og enkelt.

Bestill ferien nå og dra nytte av de ekstra gode prisene – Spar opptil .

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og fasiliteter
 Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og avreisedag
 Sluttrengjøring inkludert i prisen

Les mer om våre danske ferieparker – alle med unike opplevelser.

Finn ditt ideelle feriehus
Land og region
Velg type opphold
Ankomstdato
Velg en ankomstdato
*ekskl. tilleggskostnader

Reisemål

0 parker funnet

Avgrens til:
  • Park - generelt
  • Park - Plassering
  • Park - Kenmerk
  • Spesielt boliger

Få et avbrekk fra hverdagen med et last minute-opphold i Danmark

Er dere spontane av dere, har dere litt ekstra ferie til gode eller trenger dere bare litt akutt luftforandring og gode opplevelser sammen?

Hos Landal GreenParks har vi masse gode last minute-tilbud til dere som gjerne vil på en billig, men fortsatt supermorsom ferie til Danmark. Uansett om dere kunne tenke dere en hel uke eller mer, eller om dere bare trenger et par dager i nye omgivelser, har vi en last minute-reise til dere.

Mange fordeler med last minute

Selv om det ikke er samme tid til å planlegge ferien ned til minste detalj som ved en tradisjonell ferie som man har bestilt i god tid, er det likevel veldig mange fordeler ved å velge en last minute-reise eller helgetur.

For eksempel få dere mulighet for å feriere i et område av Danmark som dere kanskje ikke har besøkt tidligere. Og det gir gode muligheter for å få mange nye opplevelser med hjem i bagasjen. Og noen ganger kan man også planlegge ferien så nøye at den får problemer med å leve opp til forventningene.

Dagsturer til fornøyelsesparker

I tillegg har last minute-reiser den store og avgjørende fordelen at det er en betydelig billigere måte å reise på.

Her kan du virkelig spare penger – og så er det kanskje plass i budsjettet til å besøke masse spennende attraksjoner eller fornøyelsesparker i Danmark.

Med en last minute-tur reiser dere dit det er plass, og kanskje har dere først mulighet for å undersøke mulighetene i parken og området når dere har ankommet. Og det gir dere mulighet til å være spontane – og det er ofte de spontane opplevelsene som man husker i mange år fremover.

En last minute-reise gir dere også mulighet for å feriere i Danmark akkurat når dere har mest lyst til det eller har bruk for det, hvis dere f.eks. plutselig trenger å komme litt vekk fra hverdagens gjøremål og plikter.

Romantisk last minute getaway

La romantikken blomstre på en helgetur med den du elsker. Prøv å overraske din elskede med en spontan, last minute-helgetur eller miniferie i Danmark.

Det blir helt sikkert populært! Landal GreenParks tilbyr last minute-ferier eller miniferie i skjønne, romantiske omgivelser, der dere kan nyte tosomheten på lange turer i skogen eller langs stranden.

Les mer om de danske parkene og bestill allerede nå!

Les mer om våre danske parker og bestill vinterferien i Danmark nå – da kan dere være sikre på å få nettopp den ferieboligen i den ferieparken som tiltaler dere mest.

Her kan du lese mer om parkenes fasiliteter, bademuligheter og opplevelser i nærområdet.