Familieferie i Danmark

Vil du ha hele familien med på ferie? Så bestill en aktiv familieferie hos oss. Med en aktiv familieferie hos oss ​​er dere garantert mange timer med moro og underholdning, hvor dere kan plaske rundt i badelandet, ta en runde på golfbanen eller nyte den vakre naturen.

Aktiv familieferie

Samle hele familien og tilbringe en uke i en av våre danske ferieparker, hvor det er rom for lek og moro, men også for avslapping. Du kan bo i en av våre flotte ferieboliger, hvor dere kan bo helt opptil 14 personer – så uansett om dere er en stor eller liten familie er det garantert nok plass til alle. En aktiv familieferie i en av våre ferieparker vil holde dere engasjert og underholdt døgnet rundt, hvor dere har mulighet til å besøke badelandet, golfbanen, lekelandet og en rekke andre aktiviteter.

Reserver allerede nå

Våre store ferieboliger med plass til hele familien er utrolig populære, og derfor bør du bestille din familieferie allerede nå. Så du kan være helt sikker på å få tak i en feriebolig med plass til hele familien. Du kan bestille en familieferie i en av våre ferieparker i en helg, fem dager eller en hel uke.
Bestill nå