Jeg har spørsmål om:

Ankomst til parken

Jeg vil gjerne ha gjester under oppholdet. Er det mulig?
Det er fullt mulig å ha gjester i feriehuset under oppholdet. Du må gi beskjed til informasjonsskranken hvis gjester overnatter i feriehuset. Du vil bli belastet for kostnaden for gjestenes sengetøy og eventuell *turistskatt. Det er kun mulig for gjester å overnatte hvis det maksimale antallet personer som er tillatt i feriehuset ikke overskrides.

Vær oppmerksom på at antall sengeplasser i ferieboligen ikke må overskrides dersom gjester overnatter. Med andre ord kan maksimalt 4 personer overnatte i en feriebolig med 4 sengeplasser.

*Gjelder kun utenlandske parker
Var dette svaret nyttig for deg?
Hvilke dokumenter trenger jeg for å sjekke inn på feriesenteret?
Du vil motta bestillingsbekreftelse og faktura på e-post innen 24 timer etter bestilling. Du bør gjemme denne et trygt sted, print den ut og ta det med deg til feriesenteret. Du kan også vise opp bookingbekreftelsen på din mobiltelefon. Du kan formidle reisefølget ditt til oss på din My Landal-konto før ankomst. Når du ankommer parken kan du bli bedt om legitimasjon. Kontroller derfor at du har dette for hånden.
Var dette svaret nyttig for deg?
Kan jeg sjekke inn tidlig?
Du kan dessverre ikke komme inn på overnattingsstedet ditt før kl. 16.00. Før den tid er vi nemlig travelt opptatt med å sørge for at overnattingsstedet er rent og friskt! Du er selvfølgelig velkommen til å besøke parken før den tid, slik at du kan benytte deg av fasilitetene våre. Du kan også ta en titt på Landal-appen for å få alle tipsene i området.
Var dette svaret nyttig for deg?
Kan jeg sjekke inn i parken selv om jeg ikke er hovedbookeren?
Ja, hvis du viser frem bestillingsbekreftelsen din, kan du sjekke inn som medreisende.

På våre parker i Tyskland er det kun hovedbestilleren som kan sjekke inn. Hovedbestilleren må legitimere seg ved ankomst til parken og vise frem bestillingsbekreftelsen. De vil da få utlevert nøkkelen til feriehuset.
Var dette svaret nyttig for deg?

Om innkvarteringen

Hva finnes i hjemmet?
Det er altid godt at vide, hvad der allerede er til stede i din bolig, og hvad du selv skal medbringe på ferien! Log ind online for at se din booking og gå til bookingoplysningerne eller Landal-appen. Under adresseoplysningerne kan du vælge "Se indkvartering". Under plantegningen finder du en liste over funktioner med hvad der er til stede. Du kan f.eks. se, om du skal medbringe kaffepuder eller kopper, og om der er en barnestol.

Ved ankomsten til indkvarteringen finder du en pakke med opvaskemiddel/opvaskemaskinetabletter, viskestykker og opvaskebørste. Håndklæder og viskestykker er ikke standard i ferieboligerne. Ønsker du at bestille ekstra? Det kan du gøre via "extra's" i din booking. For basisprodukter som toiletpapir, opvaskemiddel og kaffe er du velkommen i parken/minibutikken (hvis den er tilgængelig i den park, hvor du bor).
Var dette svaret nyttig for deg?
Hva er husnummeret mitt?
Hos Landal GreenParks får du ditt husnummer ved ankomst til ferieparken. Ønsker du å vite husnummeret på forhånd? Det foreløpige husnummeret til overnattingsstedet ditt finner du i Landal-appen og på My Landal-kontoen din fra 1 uke før ankomst.
Var dette svaret nyttig for deg?
Hvor mange personer kan bruke ferieboligen?
Beskrivelsen av ferieboligen angir antall personer som boligen er egnet for. Dette antallet tilsvarer antall senger i ferieboligen, og er det maksimalt tillatte antall av personer. Det er ikke mulig å akseptere flere personer enn dette på grunn av sikkerhetsforskrifter. Ingen ekstra senger, campingsenger eller luftmadrasser kan plasseres i boligen. Med mindre annet er angitt, kan ett barn under 2,5 år aksepteres som én ekstra person. Barnet kan sove i barneseng.
Var dette svaret nyttig for deg?
Kan jeg ta med dyr inn i feriehuset mitt?
Ett til to kjæledyr er tillatt på de fleste parker mot et gebyr, men husk å velge dette under bestillingsprosessen. På den måten kan vi sikre at du får en bolig der kjæledyr er tillatt.
Var dette svaret nyttig for deg?
Hva menes med barneseng?
En barneseng er en barneseng eller feltseng i tre som måler 1,20 x 0,60 m. Den passer for barn opp til 3 år. Barn over 3 år sover i en enkeltseng.

Du kan se hvilken type barneseng overnattingsstedet ditt har i kontoen din. Sengetøy legges automatisk til i bookingen mot et pristillegg.

Ekstra barneseng
På mange parker er det mulig å bestille en ekstra barneseng (inkludert barnesengetøy) mot et pristillegg.
Var dette svaret nyttig for deg?
Hvor kan jeg finne informasjon om hvordan boligen ser ut innvendig?
På din konto kan du se din bookede indkvartering under overskriften 'Reservations detaljer'. Da vises detaljer og plantegning for ferieboligen.
Var dette svaret nyttig for deg?
Er håndklær og sengetøy inkludert?
For sengetøy betaler du et tillegg på 94 DKK per person i tillegg til leieprisen for boligen, noe som er obligatorisk hos oss. Sengetøy kan ikke velges bort eller avbestilles. Sengetøypakken består av dynetrekk, putevar og laken. Prisen avhenger av gruppen du reiser med, og du kan se den på kontoen din. Håndklær er ikke inkludert i bestillingen, men du kan legge dem til på kontoen din under kjøp. Med denne pakken får du 2 håndklær per person i feriehuset.
Var dette svaret nyttig for deg?

Avtale på forhånd

Jeg vil gjerne leie en sykkel. Hvordan gjør jeg det?
I mange av parkene våre kan du enkelt organisere dette på nettet eller via appen. Er dette ikke tilfelle i din park? Ta kontakt med parkens resepsjon eller ordne det under oppholdet. Du kan leie en sykkel for neste dag og hver dag/måned deretter. Da har du allerede ordnet det. Vi leier ut bysykler, el-sykler og lastesykler. Ønsker du å leie en sykkel for samme dag? Ta kontakt med parkens resepsjon, så hjelper vi deg gjerne. Godt å vite: Du kan leie sykkel for en hel dag, men gokart/familiesykler leies ut per time.
Var dette svaret nyttig for deg?
Hva koster et heiskort?
Prisen på et skipass varierer fra skianlegg til skianlegg og avhenger av antall dager du ønsker å stå på ski. I tillegg har skianleggene Brandnertal/Montafon og Ski amadé kunngjort dynamiske priser for skisesongen 2022/23. Jo tidligere du kjøper skipasset ditt på nettet, jo billigere blir det sammenlignet med prisene ved skikassene.
Var dette svaret nyttig for deg?
Tilbyr feriesentrene i vinterområdene skikurs?
Du kan ta skikurs og leie utstyr på alle skiskolene som ligger i umiddelbar nærhet av vintersportparkene våre i Østerrike, Sveits og Tsjekkia. Vi anbefaler at du bestiller skikurset ditt på forhånd hvis det er mulig, slik at du er garantert plass i løpet av ferien.
Var dette svaret nyttig for deg?

For veien

Er det nødvendig med motorveiklistremerke for ferieparker i Østerrike og Sveits?
Ja, alle motorveier i Østerrike og Sveits krever et motorveiskilt. Kjøp dem hos FDM før du reiser. Du kan også kjøpe dem ved grenseovergangene.
Var dette svaret nyttig for deg?
Er det påbudt med kjettinger eller vinterdekk i Tyskland, Østerrike og Sveits?
Stadig flere land har regler om bruk av vinterdekk og kjettinger. Det er lurt å sjekke dette før du reiser!
Var dette svaret nyttig for deg?
Hvor kan jeg finne adresser og veibeskrivelser til feriesentrene?
Du vil finne adressen og veibeskrivelsen til feriesenteret på den relevante feriesenter-siden under «praktisk informasjon».
Var dette svaret nyttig for deg?

Fant du ikke informasjonen du lette etter?

Gå til Service og kontakt og søk på et annet tema eller ta kontakt med kontaktsenteret vårt.