Jeg har spørsmål om:

Ankomst til parken

Hvilke dokumenter trenger jeg for å sjekke inn på feriesenteret?
Du vil motta bestillingsbekreftelse og faktura på e-post innen 24 timer etter bestilling. Du bør gjemme denne et trygt sted, print den ut og ta det med deg til feriesenteret. Du kan også vise opp bookingbekreftelsen på din mobiltelefon. Du kan formidle reisefølget ditt til oss på din My Landal-konto før ankomst. Når du ankommer parken kan du bli bedt om legitimasjon. Kontroller derfor at du har dette for hånden.
Var dette svaret nyttig for deg?
Jeg ønsker å få besøk under oppholdet mitt. Er dette mulig?
Det er selvfølgelig mulig å få besøk i ferieboligen under oppholdet. Du må gi beskjed til resepsjonen, hvis gjestene skal overnatte i ferieboligen. Det vil da komme ekstrakostnader for sengetøy og turistskatt for gjestene. Det er kun mulig med overnattende gjester, hvis dette ikke overstiger det maksimale antall av personer som er tillatt i ferieboligen.

Merk: Hvis besøkende overnatter, kan antallet senger i innkvarteringen ikke overskrides. Med andre ord, i en 4-sengs innkvartering kan maksimalt 4 personer overnatte.
Var dette svaret nyttig for deg?
Kan jeg sjekke inn tidlig?
Du kan dessverre ikke komme inn på overnattingsstedet ditt før kl. 16.00. Før den tid er vi nemlig travelt opptatt med å sørge for at overnattingsstedet er rent og friskt! Du er selvfølgelig velkommen til å besøke parken før den tid, slik at du kan benytte deg av fasilitetene våre. Du kan også ta en titt på Landal-appen for å få alle tipsene i området.
Var dette svaret nyttig for deg?

Om innkvarteringen

Hva er bungalownummeret mitt?
På Landal GreenParks får du tildelt bungalownummeret direkte ved ankomsten til feriesenteret. Det er mulig å bestille en bungalow med et bestemt nummer på forhånd.

Du kan gjøre dette ved å tilføye en preferanse på bestillingen. Kostnaden for å gjøre dette er nkr. 396.
Var dette svaret nyttig for deg?
Hvor mange personer kan bruke ferieboligen?
Beskrivelsen av ferieboligen angir antall personer som boligen er egnet for. Dette antallet tilsvarer antall senger i ferieboligen, og er det maksimalt tillatte antall av personer. Det er ikke mulig å akseptere flere personer enn dette på grunn av sikkerhetsforskrifter. Ingen ekstra senger, campingsenger eller luftmadrasser kan plasseres i boligen. Med mindre annet er angitt, kan ett barn under 2,5 år aksepteres som én ekstra person. Barnet kan sove i barneseng.
Var dette svaret nyttig for deg?
Er det tillatt med husdyr i ferieboligen?
Maks ett eller to husdyr er tillatt på de fleste feriesentrene.
Var dette svaret nyttig for deg?
Hva menes med barneseng?
En barneseng er en barneseng eller feltseng i tre som måler 1,20 x 0,60 m. Den passer for barn opp til 3 år. Barn over 3 år sover i en enkeltseng.

Du kan se hvilken type barneseng overnattingsstedet ditt har i kontoen din. Sengetøy legges automatisk til i bookingen mot et pristillegg.

Ekstra barneseng
På mange parker er det mulig å bestille en ekstra barneseng (inkludert barnesengetøy) mot et pristillegg.
Var dette svaret nyttig for deg?
Hvor kan jeg finne informasjon om hvordan boligen ser ut innvendig?
På din konto kan du se din bookede indkvartering under overskriften 'Reservations detaljer'. Da vises detaljer og plantegning for ferieboligen.
Var dette svaret nyttig for deg?

Avtale på forhånd

Hva koster et heiskort?
Østerrike
 
Brandnertal Voralberg Brandnertal heiskort: ca. € 176 (for 6 dager). Dette heiskortet er gyldig i flere områder rundt Landal Brandnertal
Hochmontafon Voralberg Montafon-heiskort: ca. € 185 (for 6 dager)
Bad Kleinkirchheim Kätern Bad Kleinkirchheim-heiskort: ca. € 199 (for 6 dager). Dette heiskortet er gyldig i alle skiområdene i Kärnten (totalt 1000 kilometer skibakke)
Rehrenberg Salzburgerland Skianlegg Saalbach/Hinterglemm/Leogang: ca. mellom € 145 og € 210 (for 6 dager)
Tyskland    
Winterberg
Sauerland
Skikarusell Winterberg heiskort: ca. € 86 (for 6 dager)
Salztal Paradies
Harz Harz heiskort for voksne € 31 per dag, heiskort for barn i alderen 16 og yngre € 15 per dag
Var dette svaret nyttig for deg?
Tilbyr feriesentrene i vinterområdene skikurs?
Du kan ta skikurs og leie utstyr på alle skiskolene som ligger i umiddelbar nærhet av vintersportparkene våre i Østerrike, Sveits og Tsjekkia. Vi anbefaler at du bestiller skikurset ditt på forhånd hvis det er mulig, slik at du er garantert plass i løpet av ferien.
Var dette svaret nyttig for deg?

For veien

Jeg er ikke i stand til å komme fram til resepsjonen før stengetid. Hva gjør jeg?
Du bør varsle resepsjonen på forhånd dersom du planlegger å ankomme etter at resepsjonen er stengt. Du kan da avtale med resepsjonen hvordan du kan hente nøkkelen til ferieboligen. Du kan finne feriesenterets telefonnummer på nettsiden for det aktuelle feriesenteret. Adressen og telefonnummeret er spesifisert under overskriften 'Generelt' i menyen til venstre.
Var dette svaret nyttig for deg?
Hvor kan jeg finne adresser og veibeskrivelser til feriesentrene?
Du vil finne adressen og veibeskrivelsen til feriesenteret på den relevante feriesenter-siden under «praktisk informasjon».
Var dette svaret nyttig for deg?

Fant du ikke informasjonen du lette etter?

Gå til Service og kontakt og søk på et annet tema eller ta kontakt med kontaktsenteret vårt.