Mest vanlige spørsmålene

Ferieparker generelt
 • Kan jeg bruke internettet på feriesentrene?

  Trådløst nett er tilgjengelig på alle våre danske ferieparker. Du kan sjekke e-post, spille spill, chatte, surfe på nettet som du pleier å gjøre på ferien. Og... du kan sende bilder og videoer direkte fra feriestedet ditt. Like enkelt som hjemme. Online i naturen. Alt er mulig på Landal GreenParks ferieparker.

  Selv om det er Wi-Fi tilgjengelig på feriesparkerne kan kapasitet eller signal av til fungere mindre optimalt pga. ferieparkens plassering i naturen.

 • På hvilke ferieparker kan jeg ta med husdyr?

  Maks ett eller to husdyr er tillatt på de fleste ferieparker.

 • Hvilke regler er det for røyking på ferieparkerne?

  Det er forbudt å røyke i ferieboligerne og på offentlige steder, for eksempel i restauranter og fellesområder på alle Landal GreenParks.

 • Er det tillatt å grille på ferieparkerne?

  Det er er tillatt å grille ved ferieboligen på ferieparkerne

  Noen av ferieparkerne har særlige regler. Du kan spørre om disse reglene i ferieparkens resepsjon.

 • Hvor kan jeg finne kart over ferieparkene?

  Du finner et kart for det spesifikke ferieparkene på ferieparkens side under overskriften 'Parkoversikt'. Kartene kan endres.

Ferieboliger
 • Er alle ferieboliger røykfrie?

  Hvis hverdagen din er røykfri, skal ferien din også være det! Alle danske ferieboliger er røykfrie.

 • Hvilke typer ferieboliger er tilgjengelig?

  Hos Landal GreenParks kan du nyte akkurat den type ferie du ønsker: fra veldig enkel til fantastisk luksuriøs. Ønsker du en leilighet, en hytte eller din egen landhytte med egen badstue? Du kan også ta med telt og bo på en campingplass. Men vi har også hytter på fantastiske steder på vakre vinterområder eller flotte gårder med halmtak. Uansett hva du velger, vil du alltid være omgitt av vakker natur og du kan alltid bruke de mange fasiliteter på feriesentrene. Du kommer til et område hvor det er så mye å utforske. Planlegger du å dra med noen venner, barn eller med en hel gruppe? Eller tenker du på en familiegjenforening eller 40 års-bryllupsdagen til besteforeldrene dine? Dere kan det så moro som dere vil i en av våre større hytter eller våre spesielle gjenforeningshytter.

 • Hvilke feriesentre har ferieboliger for 10 personer eller flere?

  Det er mulig å bestille ferieboliger ved siden av hverandre på alle ferieparker, ved å ringe +45 7023 2030. Landal Søhøjlandet, Landal Seawest og Landal Rønbjerg har også ferieboliger med plass til 10, 12 eller fler personer.

 • Hvor kan jeg finne informasjon om hvordan boligen ser ut innvendig?

  På nettsiden for den aktuelle feriepark, kan du klikke på overskriften 'feriebolig' og krysse av din bestilte feriebolig. Da vises detaljer og plantegning for ferieboligen.

 • Er interiøret identisk i alle ferieboliger?

  På mange av ferieparkerne eies ferieboligen av forskjellige private personer. Møbler og innredning i boligen kan derfor være forskjellig i hver feriebolig.