Tropisk badeland i Seawest for store og små

Masse moro i det tropiske vannparadiset! La deg feie raskt gjennom grottene, plask i bølgebassenget eller prøv de 110 og 115 meter lange skliene. For de yngste er det et barnebasseng med små sklier. Moro for både unge og gamle!

Du kan prøve det i badelandet på Landal GreenParks Seawest:

Skal de små på badeland?

Når de minste skal i badelandet skal de alltid ha både bleie og godkjent bleiebadebukse! Regelen gjelder for alle barn som ennå ikke er 100 % rene, for å unngå ulykker i vannet som fører til nedleggelse av badelandet. Bleiebukser skal sitte tettsittende rundt lår og mage. Godkjente bleiebukser inkluderer for eksempel Happy Nappy-modellen som selges til en god pris i Parkshopen. Badebleier alene er ikke tillatt i badelandet.

Barn opp til 7 år kan være med i garderoben for det motsatte kjønn.

Alltid badevær i Seawest badeland

Enten det står vår, sommer, høst eller vinter i kalenderen, er det alltid vær for en dukkert når du er på ferie på Landal. Og de subtropiske temperaturene i badelandet vårt i Seawest burde nok gi deg lyst til å pakke ut badetøyet som det første når du ankommer parken. Her er det lyst og varmt hele året, så hvis du trenger å glemme alt om det kjedelige danske gråværet, vil en tur til badelandet uten tvil bringe deg inn i en herlig sommerstemning.

Vanntemperaturen i badelandet

  • Basseng 30 C°
  • Boblebad 34 C°
  • Barnebasseng 30 C°
  • Bølgebasseng 30 C°