Mat og drikke

Nyt buffeen i Seawest familierestauranten som endres fra sesong til sesong. Eller foretrekker du heller en amerikansk middag på Diner & Café? Det er noe for alle.
Mere mat og drikke

Bading

Masse moro i det tropiske vannparadiset! La deg feie raskt gjennom grottene, plask i bølgebassenget eller prøv de 110 og 115 meter lange skliene. For de yngste er det et barnebasseng med små sklier. Moro for både unge og gamle!

Barn under 12 år kun i følge med en voksen over 18 år
For grupper over 10 personer, vennligst gi beskjed før ankomst til badeland.seawest@landal.com
Masse vannmoro

Sport og lek

Det er nok av innendørs og utendørs aktiviteter på feriesenteret for både unge og gamle! Spill en runde minigolf på golfbanen, nyt å spille bowling sammen eller vær sporty på treningssenteret. Utfordre familien til å spille basketball, bordtennis, hockey eller badminton i idrettshallen.
Sport og lek

Barn

Barna kommer ikke til å kjede seg et eneste øyeblikk! Klatre i det innendørs lekeland, hoppe på hoppeputer og trampoliner på lekeplassen på feriesenteret, etterfulgt av en fotballkamp på fotballbanen. Det har også blitt tatt hensyn til våre helt små gjester, med et særlig lekerom for små barn. Alt er mulig!
Barn fasilitetene

Skjønnhet og velvære

Unn deg selv et besøk i Landal Seawest velværesenter. Nyt varmen i de forskjellige badstuene, slapp av i dampbadet og lukk øynene i hvileområdet. Eller slapp av med en vidunderlig massasje. Du har ubegrenset tilgang til frukt, kaffe, te og vann.

Besøk velværeavdelingen for kun dkr. 120,-* 

Book behandling online her – har du flere spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på wellness.seawest@landal.com eller tlf.: 88 32 68 64

*inkl. adgang til badeland, ekskl. behandlinger.
Skjønnhet og velværeSe behandlinger og produkter her

Omgivelser

Landal Seawest ligger på vestkysten av Jylland og er omgitt av uberørt natur. Det er mye å utforske, som sanddynene ved Blåbjerg Klitplantage som ligger rett ved siden av feriesenteret. Her finner du de beste terrengsykkel- og vandrerutene i Danmark. Eller besøk lekelandet Bork Legeland sammen med barna.
Omgivelser tips

Vandring og sykling

Våkn opp til lyden av fuglekvitter. Etter en god frokost, er du klar for en ny dag. Har du lyst til å ta en rask spasertur på stranden eller en sykkeltur gjennom uberørt dansk natur? Begge deler er mulig.
Vandring og sykling