I og rundt parken

Trenger dere en ferie med både avslapning og full fart? På Landal Rønbjerg er det masse å gjøre og oppleve sammen. Utforsk den flotte naturen, bruk krefter på vannet, vær aktiv i sportshallen og ha det gøy i de utendørs fasilitetene, eller slapp av med kreative sysler og brettspill. Valget er ditt!

  • bo ved Limfjorden
  • tropisk badeland
  • villmarksbad
  • adrenalinfylte aktiviteter
  • innendørs lekeland
Feriepark Rønbjerg
Velg type opphold
Ankomstdato
Velg en ankomstdato

Nyt utsikten fra villmarksbadet

Vær i ett med naturen mens du tar et herlig og avslappende bad. Nyt den vakre utsikten fra villmarksbadet og hør fuglene kvitre mens du slapper helt av i det varme vannet. Trenger du en forfriskende og kald vekker? Ta en kjapp dukkert i kaldtvannsbadet, etterfulgt av en tur i badstuen for å få varmen tilbake i kroppen. Det er ren balsam for kropp og sjel!

Bjørnen Bollo – barnas venn

Bjørnen Bollo bor i sitt eget hus på Landal Rønbjerg. Bollo elsker å ta seg en lang og god blund, slik at han blir full av energi til å leke, lese og danse med alle de glade gjestene. Hvis Bollo ligger og sover i huset sitt, kan du gjerne lage en tegning og legge den i postkassen frem til Bollo våkner. I appen vår kan dere se når Bollo har planlagt spesielle aktiviteter.

Full fart på aktivitetene

På Landal Rønbjerg kan dere bruke massevis av energi både ute og inne. Spill squash eller ta en omgang bowling i sportshallen. Mål krefter i hinderløypa, spill fotballgolf, skyt med luftgevær eller brenn kruttet på ballbanen. Liker du vannsport, kan du begi deg ut på windsurfing, wakeboarding eller kitesurfing.

Golfbanen er åpen for alle!

Vil du jobbe med handicapet ditt? Eller bare finne ut om golf er noe for deg? Ha en flott dag sammen med hele familien. Løgstør Golfklub ligger bare 15 minutters kjøretur fra Landal Rønbjerg og har hele 27 hull – en 18-hullsbane samt en 9-hulls Pay & Play-bane. Det er gratis for barn mellom 4 og 17 år på Løgstør Golfklub.
Alt i orden