Mat og Drikke

Hos Landal Rønbjerg kan du nyte deilige måltider uten å forlate ferieparken.
Landal Rønbjerg har en flott restaurant i hovedbygningen, hvor du kan spise deilig frokost og middag. Hver morgen kan du i tillegg kjøpe ferske rundstykker i vår butikk, som kan nytes i ferieboligen.
Mere mat og drikke

Bading

Elsker du å bade? Da kan du plaske rundt i det tropiske vannparadiset på Landal Rønbjerg! Sus nedover vannskliene, dykk ned i bølgebassengets ville bølger eller slapp av i boblebadet. De små kan boltre seg i timesvis i barnebassenget. En koselig ettermiddag for både unge og gamle.
Masse vannmoro

Sport og lek

Idretts- og spillemulighetene på Landal Rønbjerg er uendelige. Utfordre familien til en runde squash i idrettshallen eller bowling, gjør bruk av treningsutstyret i treningssenteret eller ta opp utfordringen på wakeboard-banen. En ferie full av glede, eventyr og moro!
Sport og lek

Barn

Hos Landal Rønbjerg er det garanti for timesvis av moro for barn i alle aldre.

Uansett om det er i det store innendørs lekelandet eller idrettshallen, på utelekeplassen eller hoppeputen er barna dine garantert moro i timesvis.

For de små er det dessuten det kreative verkstedet hvor de kan kreere sine egne små kunstverker. I høysesongen vil det også være spesielle aktiviteter for barna.
Barn fasilitene

Skjønnhet og velvære

Trenger du å slappe av etter en aktiv dag? Utforsk velværeavdelingen i parken Du vil føle deg som født på nytt etter en tur i fiskespaen eller etter en vidunderlig massasje. Du kan også nyte en hamam eller det varme bassenget.

Besøk velværeavdelingen for kun dkr. 120,-* 

Entré i kombinasjon med behandling dkr. 80,-
Det er også mulig å få behandling uten entré

For å bestille, kan du skrive til wellness.ronbjerg@landal.com

*inkl. adgang til badeland og fitness, ekskl. behandlinger og fiskespa.
Skjønnhet og velvære

Attraksjoner

Oppdag Vesthimmerland. Reis tilbake til fortiden og besøk landsbyene i området, hver med sin egen sjarm. Det er også mange forskjellige attraksjoner i nærheten, slik at du kan nyte den ultimative ferien. Du kan for eksempel besøke den lille øya Livø eller fornøyelsesparken Fårup Sommerland.
Omgivelser tips

Vandring og sykling

Den vakre naturen i Nord-Danmark inviterer deg på en herlig sykkeltur eller vandretur gjennom åsene ved Limfjorden. Fra feriesenteret kan du enkelt utforske de spesielle omgivelsene med hele familien. Det er deilig å være ute!
Vandring og sykling

Oppdag golfklubben

Se her golfentusiaster! Bare 15 minutters kjøring fra Landal Rønbjerg finner du Løgstør golfklubb, med totalt 27 hull. Spill golf på 18-hulls banen eller opplev 9-hulls Pay & Play banen som består av to par 4-hull, syv par 3-hull, greens og bunkers.
Oppdag Logster golfklubb