Mat og drikke

Nyt en middag sammen på Café Lido restauranten på Landal Grønhøj Strand eller oppdag de beste restaurantene i området. Besøk byene Løkken eller Lønstrup for en fin kveld ved havet. Skål for en flott ferie!
Mere mat og drikke

Bading

Bad hver dag! Barna kan leke på sklien i det store innendørsbassenget, mens du slapper av i boblebadet eller nyter solen ved utendørsbassenget. De yngste kan boltre seg i barnebassenget. Ha det moro i vannet i mange timer med hele familien.
Masse vannmoro

Sport og lek

Så mye å gjøre på Landal Grønhøj Strand! Spill fotball i idrettshallen, spill minigolf eller slå saltoer på hoppeputer og trampoliner. Du kommer ikke til å kjede deg.
Sport og spill

Barn

Masse tid til lek! Barna kan tilbringe mange morsomme timer på lekeplassen på de store hoppeputene eller i lekerommet innendørs. Selv helt små kan kose seg i sitt eget lekerom for små barn. Klatre på klatrestativet, suse ned sklien og bygge sandslott i sandkassen.
Barn fasilitetene

Skjønnhet og velvære

Kom deg bort fra alt og nyt et øyeblikk for deg selv. Slapp helt av i badstuen, kos deg på solsengen eller ligg i boblebadet. Du kan også unne deg en manikyr og pedikyr. Lukk øynene og slapp av etter en aktiv dag i naturen.
Skjønnhet og velvære

Attraksjoner

Oppdag de historiske severdighetene i Nord-Jylland. Besøk kirker, klostre, slott og herregårder eller besøk Nordsøen Oceanarium eller fornøyelsesparken Fårup Sommerland for en morsom familiedag. Nyt deilig mat i restauranter ved stranden i vakre badebyer.
Omgivelser tips

Vandring og sykling

Ferieparken er omgitt av vakker natur. Sykkeltur på de ulike sykkelruter på Blokhus Klitplantage eller ta en spasertur langs den vakre stranden. Opplev Nordjylland med hele familien.

Uansett om det er til beins eller på sykkel, kan dere fra Grønhøj Strand dra på opplevelse i Nordjylland med hele familien.
Vandring og sykling