Naturopplevelser og attraksjoner

Landal Fyrklit ligger midt i naturen med direkte adgang til Vesterhavet. Her kan dere følge de skiftende årstidene og bruset fra havet når dere går langs stranden. Har dere lyst til å besøke attraksjoner, er det mye å velge mellom. Vi har samlet et lite utvalg til inspirasjon.

Fisking

Har du lyst til å prøve å deg på fisking, er det gode muligheter for å få en god fangst.

På Landal Fyrklit er det til og med en egen renseplass i parken, hvor du kan rense og filetere fisken du har fått. I området rundt Landal Fyrklit er det flere gode fiskeplasser, blant annet ved moloene i havnen eller direkte fra stranden. Du kan også sikre deg en stor opplevelse ved bli med på fisketurer til Det gule Rev. Rederiet Gule Rev seiler med fire båter, og det er mulig å bestille seg en plass for en hel dag med fritidsfiske.

Nordsøen Oceanarium

Hirsthals
Ta med familien på eventyr! Dykk ned på bunnen av havet, kryp rundt i et skipsvrak og fang krabber med de bare hendene. Nyt en dag i det største akvariet i Nord-Europa.
NettsideCa. 3,5 kilometer av parken

Hirtshals Fyr

Hirtshals
Som et vakkert landemerke reiser Hirtshals fyr seg over sanddynene ved havet. Fyret ligger i gåavstand fra Hirtshals sentrum. Opplev den flotte utsikten fra toppen av fyret og kos deg etterpå med en varm kopp kaffe i den koselige kaffestuen.
Ca. 0,5 kilometer av parken

Bunkermuseet Hirtshals 10. batteri

Hirtshals
Føl historiens vingesus og opplev hvordan de tyske soldatene levde i Hirtshals under 2. verdenskrig. Bunkermuseet er unikt, siden det er det eneste stedet i Danmark hvor man har mulighet til å oppleve flest utgravde bunkere på ett sted.
NettsideCa. 0,5 kilometer av parken

Fun-Park

Hirtshals
Få en morsom dag med hele familien i Fun-Park, som er en kjempestor besøksgård. Her kan man komme tett innpå mange dyr, både de hjemlige hjortene og mer eksotiske dyr som for eksempel vaskebjørner. I parken er det mange morsomme aktiviteter for barn i alle aldre.
Ca. 2,5 kilometer av parken

Ørnereservatet Eagle World

Bindslev
Opplev de største rovfuglene på nært hold og bli dratt inn i deres fascinerende verden. Her kan man se de store rovfuglene vise frem sine fantastiske flyveferdigheter i et imponerende show.
NettsideCa. 26 kilometer av parken

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland
Hele familien er garantert underholdning og moro med en dagstur til Fårup Sommerland.
NettsideCa. 46 kilometer av parken

Aalborg

Aalborg
For en smak av kultur, kan dere besøke byer som Aalborg.
NettsideCa. 70,5 kilometer av parken

Skagen

Skagen
Den nordligste byen i Danmark på tuppen av Jylland med gamle rorbuer.
NettsideCa. 47 kilometer av parken

Flere tips