Persondatapolitikk hos Landal GreenParks

En feriebestilling hos Landal GreenParks inneholder helt naturlig noen personlige opplysninger. Disse opplysningene er med til å sikre at vi kan yte den beste service til alle våre gjester.

Det er Landal GreenParks mål å beskytte og behandle dine personopplysninger med stor forsiktighet.

Følgende retningslinjer for personvern er et utdrag av Landal GreenParks generelle betingelser.

21. PERSONVERN

I forhold til personvernlovgivningen er Landal Formidling ApS, org. nr. 28842392 Gl, den behandlingsansvarlige. Kærvej 15, 6800 Varde. Alle forespørsler om personvern må gjøres skriftlig til følgende e-postadresse: info@landal.dk 21.1 Landal Formidling behandler personopplysningene du har gitt i forbindelse med bestillingen din (navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse) fordi det er nødvendig å fullføre bestillingen, og dermed oppfylle leieavtalen og for å overholde juridiske forpliktelser som påhviler Landal Formidling.
21.2 Landal Formidling behandler personopplysningene du oppgir i forbindelse med bestillingen din, også fordi vi ønsker å kontakte deg med gode tilbud med mindre du fravelger dette i reservasjonen. Denne behandlingen av personopplysningene dine gjøres for at vi skal kunne opprettholde kontakten med deg, i håp om at du bestiller en feriebolig gjennom oss på et senere tidspunkt. Du kan derfor forvente at vi kontakter deg med tilbud med jevne mellomrom. Du har rett til å be Landal Formidling om å stoppe å sende markedsføringsmateriell ved å kontakte info@landal.dk eller ved å avslutte abonnementet direkte fra vårt nyhetsbrev på e-post.
21.3 Landal Formidling bruker noen personopplysninger til statistiske formål og for å optimalisere tjenesten for deg. Disse behandlingene utføres på grunnlag av Landal Formidlings interesse i å målrette markedsføring og levere best mulig service. Du kan når som helst motsi deg behandling av personopplysningene dine til disse formålene.
21.4 Landal Formidling oppgir, i den grad det er nødvendig, relevante personopplysninger til andre selskaper i Landal-gruppen, samarbeidspartnere som kredittkortselskaper og forsikringsselskaper, samt offentlige myndigheter for å kunne foreta utleie, belaste riktig og sikker betaling eller i den grad det er nødvendig i henhold til gjeldende lov. Vi samarbeider med en rekke selskaper som lagrer og behandler data. Selskapene behandler bare informasjon på våre vegne og kan ikke bruke den til egne formål. Vi samarbeider bare med databehandlere i EU eller i land som kan gi informasjonen din tilstrekkelig beskyttelse.
21.5 Landal Formidling overfører bare personopplysninger til land utenfor EØS/EU der vi har tilstrekkelige garantier for beskyttelsesnivået, enten fordi Kommisjonen har tatt en beslutning om tilstrekkeligheten av beskyttelsesnivået i det aktuelle landet eller gjennom det såkalte "Privacy Shield"-programmet eller standardbestemmelsene for databeskyttelse som er vedtatt av Kommisjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte info@landal.dk.
21.6 Landal Formidling skal kun oppbevare personopplysningene dine så lenge det er nødvendig i henhold til relevante formål eller i samsvar med gjeldende lov. Du har rett til å bli informert og be om kopier av dataene registrert av Landal Formidling for å få slike data endret hvis de er feil, for å få dem slettet hvis de ikke lenger er nødvendige for å oppfylle formålene de ble samlet inn for, eller hvis behandlingen er ulovlig, og å be Landal Formidling om å begrense behandlingen av personopplysningene dine. Du kan skrive til oss på info@landal.dk.
21.7 Du har rett til å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten.