Persondatapolitikk hos Landal GreenParks

En feriebestilling hos Landal GreenParks inneholder helt naturlig noen personlige opplysninger. Disse opplysningene er med til å sikre at vi kan yte den beste service til alle våre gjester.

Det er Landal GreenParks mål å beskytte og behandle dine personopplysninger med stor forsiktighet.

Følgende retningslinjer for personvern er et utdrag av Landal GreenParks generelle betingelser.

21. PERSONDATAPOLITIKK

21.1 Vi trenger følgende personopplysninger når du bestiller et opphold i Danmark: Navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
21.2 Vi trenger følgende personopplysninger når du bestiller et opphold hos Landal GreenParks utenfor Danmark: Navn og fødselsdato på alle deltakere. Navn, ID (førerkort/pass), fødselsdato, adresse, telefonnummer, e-postadresse på deg som bestiller oppholdet.
21.3 Vi registrerer og gir de personopplysninger videre som er nødvendige for å kunne levere tjenesten til deg.
21.4 Personopplysninger registreres hos Landal GreenParks ApS og oppbevares i fem år, heretter slettes opplysningene.
21.5 Vi samarbeider med en rekke virksomheter som oppbevarer og behandler data. Virksomhetene behandler utelukkende opplysningene på våre vegne, og de kan ikke bruke dem til egne formål.
21.6 Vi samarbeider kun med databehandlere i EU eller i land som gir opplysningene dine tilstrekkelig beskyttelse.
21.7 Den dataansvarlige på Landal.dk er Landal GreenParks ApS.
21.8 Du har rett til å vite hvilke opplysninger vi behandler om deg. Hvis du mener at opplysningene er feil, har du rett til å få dem rettet. I noen tilfeller er vi forpliktet til å slette personopplysningene dine hvis du ber om det. Det kan f.eks. være hvis opplysningene dine ikke lenger er nødvendige i forhold til det formålet vi har samlet dem inn for. Du kan også kontakte oss hvis du mener at personopplysningene dine blir behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til oss på: info@landal.no