Jeg vil bare bli 1 natt, er det mulig?
Dette er dessverre ikke mulig, minimumsoppholdet er 2 netter.
Var dette svaret nyttig for deg?
Er det tillatt å røyke i boligen?
Røyking er ikke tillatt i boenhetene på våre parker. Det er tillatt å røyke på terrassen på overnattingsstedet og ute i parken.
Var dette svaret nyttig for deg?
I hvilke parker finner jeg spesielt barnevennlige feriehus?
Du finner barnevennlige boliger i flere parker. Disse boligene er barnevennlige/trygge og passer for familier med babyer og småbarn. De er utstyrt med leker, stelleunderlag, stellebord, barnestol, barneseng, babybad og sandkasse (ute). I tillegg er en barnebolig ekstra sikker med sikkerhetsgrind og barnevennlige stikkontakter. På barnerommene er det køyeseng og/eller høyseng. Det er ofte en lekeplass i nærheten av feriehusene.
Var dette svaret nyttig for deg?
Er noen av feriesentrene ferieboliger tilrettelagt for handikappede?
Noen av feriesentrene har ferieboliger som er tilpasset til handikappede. De tilpassede ferieboligene inkluderer bad, toalett og/eller kjøkken.
Var dette svaret nyttig for deg?
Har noen av feriesentrene ferieboliger som passer for personer som lider av astma og Kols?
Landal GreenParks har spesielle ferieboliger som er tilpasset til personer som lider av astma og Kols. Disse ferieboligene har glatte gulvbelegg som laminatgulv eller fliser. Med unntak av et par feriesentre, har ferieboligene ikke åpen ild og Astmaforbundets retningslinjer brukes til å bestemme materialet for gardiner og møbler. Naturligvis er det ikke tillatt med husdyr og røyking i disse ferieboligene. Rengjøringstjenester følger også spesielle regler.
Var dette svaret nyttig for deg?

Fant du ikke informasjonen du lette etter?

Gå til Service og kontakt og søk på et annet tema eller ta kontakt med kontaktsenteret vårt.