Start det nye året med en herlig nyttårsferie i Danmark

Stikk av fra stress, mas og store forventninger til nyttår, og nyt i stedet avslappende og morsomme dager hos Landal GreenParks.

Bestill et nyttårsopphold i Danmark og få en uforglemmelig kveld og noen herlige nyttårsdager med familie og venner. Her kan dere komme godt inn i det nye året med mange morsomme aktiviteter og den vakre naturen, så dere igjen er klar til hverdagen etter ferien.

Slipp bekymringene – bestill nyttårsoppholdet i dag.

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskjønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og fasiliteter
 Gratis adgang til svømmebasseng/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og avreisedag
 Sluttrengjøring inkludert i prisen

Les mer om våre danske ferieparker – alle med unike opplevelser.

Finn ditt ideelle feriehus
Velg et reisemål
Velg type opphold
man. 28 des 2020
Velg en ankomstdato
*ekskl. tilleggskostnader

Reisemål

0 parker funnet

Avgrens til:
  • Boligstørrelse
  • Oppdeling
  • Spesielt boliger
  • Bolig fasiliteter
  • Svømming
  • Park fasiliteter - For barn
  • Parkactiviteiten - Sport en ontspanning
  • Omgivelser - Aktiviteter
  • Park - Plassering

Nyttårsferie i Danmark med hele familien

Få kvelder i løpet av året ligger under for et like stort forventningspress som nyttårsaften. Årsskiftet blir av de fleste markert med stil, og ofte ligger det like mange overveielser og samme mengde planlegging bak som det er tilfellet med julaften eller et jubileum.

Trenger dere en avslappende nyttårsaften uten for mye armer og bein? Da kan dere bestille en herlig nyttårsferie i Danmark i en av Landal GreenParks' mange deilige ferieparker. Uansett om dere er en mindre eller en stor flokk som skal av gårde, har vi en feriebolig som matcher deres behov og forventninger.

Skyt det nye året inn med en avslappende nyttårsferie i Danmark.

Kanskje har dere aldri vurdert å reise bort til nyttår, men faktisk er det mange gode grunner til at årsskiftet er det perfekte tidspunktet å feriere på. For mange mennesker er juletiden nemlig en hektisk og stressende periode, og derfor er en avslappende og uhøytidelig nyttårsferie den opplagte måten å koble av etter julens mange julebord, julebesøk og panisk julehandel av gaver og mat. Samtidig er årsskiftet en kjærkommen anledning til å gjøre opp status over det siste året og kanskje legge planer for fremtiden. Og finnes det en bedre ramme for avslapping og ettertanke enn en koselig feriebolig midt i den vakre, avstressende naturen?

Våre danske ferieparker har hver sin unike beliggenhet nær skog, strand eller lyngheier, og alle ferieboligene våre er selvfølgelig fullt utstyrt med alle de fasilitetene dere trenger i ferien. Dere bestemmer selv om dere vil være aktive eller bruke tiden på å slappe av i hverandres selskap – med badeland, idrettshall og masse utendørsaktiviteter er det nok av muligheter til å være sammen på akkurat den måten dere ønsker.

en perfekt start på året med en nyttårsferie i Danmark

Tenk deg å våkne nyttårsdag med utsikt over den vakre danske naturen. Nyt en kopp kaffe og et rundstykke som du har bestilt på forhånd, og bruk formiddagen i det subtropiske badelandet. Når dere er sultne etter å ha boltret dere i bølgene, kan dere ta dere en pizza i restauranten vår. Og på ettermiddagen kan dere kose dere med spill, varm kakao og en god bok i ferieboligen. Eller kanskje dra av gårde på en deilig spasertur i det friske vinterværet? Kongens nyttårstale må dere selvfølgelig ikke gå glipp av, men dere trenger ikke stresse med matlaging – dere kan bestille en lekker meny i restauranten vår som dere selv gjør ferdig og nyter i ferieboligen.
Når klokken nærmer seg midnatt, er det opp å stå på stoler slik at dere er klar til å hoppe inn i det nye året, og når fyrverkeriet lyser opp himmelen, kan dere se det med den vakreste natur som bakgrunn. 1. januar er den eneste dagen i året hvor det er helt lov å bli i senga hele dagen – men det tør vi godt garantere at dere ikke kommer til å gjøre hvis dere velger å ta nyttårsferie i Danmark hos Landal GreenParks. Det kan også være at en tur i saunaen eller dampbadet kan få dere i gang igjen, så dere er klare til å møte det nye året. Kort sagt er en nyttårsferie i en av Landal GreenParks herlige danske ferieparker den perfekte måten å tilbringe en deilig, avslappende nyttårsaften på og 1. januar med dem du er glad i.

Tilbring nyttårsferien i Danmark med alle dem du er glad i

Har dere lyst til å feire nyttår i Danmark sammen med hele familien? Da kan dere velge å bo i en av våre store ferieboliger med ekstra god plass, eller dere kan bestille to eller flere boliger ved siden av hverandre. På den måten er det nesten ingen grenser for hvor stort selskap dere kan holde på nyttårsaften.

Les mer om de danske parkene og bestill allerede nå!

Les mer om våre danske parker og bestill vinterferien i Danmark nå – da kan dere være sikre på å få nettopp den ferieboligen i den ferieparken som tiltaler dere mest.

Her kan du lese mer om parkenes fasiliteter, bademuligheter og opplevelser i nærområdet.

Er du ute etter en annen ferie?

Påskeferie 2021

Nyt påsken med lek i vannet, opplevelser i naturen eller kos i ferieboligen.

26. marts - 5. april 2021


Sommerferie 2020 - spar opptil 30%

Aktiviteter, underholdning og storslåtte naturopplevelser for hele familien.

Fra 19. juni til 16. august 2020

Høstferie 2020 - spar opptil 25%

Natur, opplevelser og aktiviteter for hele familien.

25. september - 11. oktober 2020