Gjenåpning av fasiliteter

Det er lys i tunnelen, og vi gleder oss stort til å kunne åpne igjen.
 
Brasseriet er åpent følgende dager – husk reservasjon og coronapass, om dere vil sitte inne:
23.april og 24. april
29. april - 1. mai
7. mai og 8. mai
12. mai - 15. mai

Etter 21. mai vil restauranten være åpen alle dager. Husk at vår take-away også er åpen på nevnte datoer.

Innendørsfasilitetene åpner 21. mai 2021

Fasiliteter og aktiviteter

Å være på ferie hos Landal GreenParks skal være en morsom, aktiv ferie i naturen – derfor gjør vi alt for å tilby dere fasiliteter og aktiviteter som er i samsvar med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
Fra 21. mai 2021 kan vi endelig begynne å åpne våre fasiliteter og aktiviteter – vi vil på denne siden holde dere orientert om alle muligheter. Alle våre parker er forskjellige og utvalget vil derfor variere fra park til park – følg derfor med på appen vår angående den parken dere skal besøke.

Aktivitetsprogram
Skattejakt, naturbingo, finn Bollos kikkert, aktivitetspakker, bueskyting, vandreturer og Bollos morsomme oppgaver er bare noe av alt det dere vil kunne oppleve i våre parker. Utvalget vil variere fra park til park, men det vil starte allerede fra 8. juni, og vi lover at vi er i full gang med aktivitetene innen skoleferien. Hold et øye med appen for parken du vil besøke, der vil programmet oppdateres løpende.

Bademuligheter
Se mer om bademulighetene her.

Bollo
Bollo bor selvfølgelig fortsatt i sitt hus på Landal Seawest, Landal Søhøjlandet og Landal Rønbjerg. Han er litt trøtt for tiden, så han vil ikke stå opp hver dag – men når barna er på sommerferie vil han være frisk igjen. Bollo vil gå rundt på parken, og vi ber om at foreldrene hjelper til med å sørge for avstand mellom barna og Bollo. I tillegg vil Bollo noen ganger bli lest høyt for – her vil det være markert hvor man må sitte og hvor mange som kan delta.

Bowling
Nå kan du spille på bowlingbanen igjen. Det vil være færre baner som er tilgjengelige og ballene vil rengjøres mellom hver gruppe for deres sikkerhet. Se åpningstidene appen vår.

Sykkelutleie
Dere kan leie sykler hos Landal Søhøjlandet, Landal Seawest, Landal Rønbjerg og Landal Ebeltoft. Vi sørger selvfølgelig for at syklene desinfiseres mellom hver utleie.
Innendørs lekeland
Lekelandet åpner igjen 21. mai 2021. Der vil dog være en begrensning på antallet og derfor er det kun tillatt å være en voksen per gruppe. Vi ber om at alle husker å vaske hendene ofte. Lekelandet vil rengjøres i løpet av dagen og det vil være løpende kontroll med antall gjester.

Lekeplasser og hoppeslott
Du har mulighet for å benytte våre utendørs lekeplasser og hoppeslott, men man skal følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Husk på å holde avstand, vask hender før og etter opphold på lekeplassen, men vær oppmerksom på hvor mange som befinner seg på området.

Minigolf og fotballgolf
Det er mulig å bruke våre utendørs minigolf- og fotballbaner – du kan leie utstyr i parken og det desinfiseres mellom hver utleie.

Sportsbaner – utendørs
Våre utendørs sportsbaner kan benyttes så lenge man overholder samlingsforbudet og avstand på 1 m. Utstyr kan leies i parken og det blir desinfisert mellom hver utleie.

Sportshall og squash
Du kan nå bruke vår sportshall og squash. Det vil være begrensninger når det gjelder hvor mange det er tillatt å være i hallen og det vil være løpende kontroll med dette. Utstyr kan leies i parken og vil desinfiseres mellom hver utleie.

Opplev Danmark!

Velg din neste destinasjon.

Bestill nå