Feriehus i Danmark

Feriehus i Danmark – ute og hjemme på én gang

Det er en helt spesiell stemning når man holder sommerferie i feriehus i Danmark. Her er man både ute og hjemme samtidig.

Det er dansk natur og severdigheter som man husker fra barndommens sommerferier.

De lange, lyse dagene ved det vakre og fascinerende Vesterhavet hvor tiden gikk med ravjakt ved vannkanten, is ved det lokale ishuset og turer til lokale attraksjoner. Og hvor nye minner fortsatt venter på deg og din familie.

Her kan dere ta en dag av gangen og bare nyte å være sammen. Skal dagens utflukt gå til stranden, minigolfbanen eller ut på eventyr i lokalområdet? Når dere holder ferie i et feriehus i Danmark, har dere alle muligheter for å slappe av og holde ferie på den måten dere vil.

Kom tett på naturen i et feriehus i Danmark

I hverdagen blir den danske naturen alt for ofte betraktet gjennom et vindu. Ofte i et tog eller i en bil som med lynende fart beveger seg fra a til b, mens trær og busker suser forbi. Når dere bestiller et feriehus i Danmark i en Landal GreenParks ferieparker, kan dere glemme alt om å ha det travelt. Her kommer dere nærmere naturen og får ny energi. La bilen stå, og gå en tur hvor dere kan nyte alle naturens inntrykk. Pust dypt ned i lungene, og nyt at dere kan slappe av med hverandre.
Alle våre feriehus i Danmark ligger i rolige og avslappende omgivelser midt i naturen. Har du lyst til å våkne opp nær skog, strand eller med utsikt direkte til vannet? Hos oss har du rik mulighet for å oppleve den varierende danske naturen.

Utforsk landet fra et feriehus i Danmark

Hvor godt kjenner dere egentlig de danske byene og severdighetene? Selv om Danmark ikke er så stort, så er det likevel få som har opplevet alle landets fasetter. Ta med barna i et feriehus, og utforsk alle de lokale attraksjonene, de små hyggelige byene og den fascinerende naturen.

Med et feriehus i Danmark som basen deres, har dere mulighet for å holde en aktiv ferie hvor dere kan ta bilen rundt i de mange fornøyelsesparkene, zoologiske hager eller på en tur på lokale kunstmuseer, restauranter og cafeer.

Nye minner med familien

Kom nærme Danmarks historie med en tur langs vestkysten hvor bunkersene fra andre verdenskrig oppfordrer til å utforske og ettertenksomhet. Dere kan også komme enda flere år tilbake i tiden med et besøk ved de jyske vikingattraksjonene som f.eks. Bork eller Fyrkat, som begge fungerer som levende museer med masse aktiviteter for hele familien.

Og når dere trenger til å få et sus i magen, så er det masse moderne fornøyelsesparker i hele Jylland med ville berg- og dalbaner og radiobiler for barn i alle aldre.

Stikk av fra hverdagen til et feriehus i Danmark

Det er ikke bare i sommerferien at et feriehus i Danmark er perfekt. Trenger dere til å stikke av fra hverdagen og holde en ferie utenfor sesongen akkurat når det passer dere, da har dere også mulighet for dette hos Landal GreenParks.

Våre feriehus i Danmark kan bestilles hele året, så uansett når dere trenger til å holde ferie og ha en uke eller en helg med tid til fordypelse, avslapping og samvær, har dere mulighet for det i en av våre ferieparker.

Les mer om de danske parkene og bestill nå!

Les mer om våre danske parker og bestil ferien allerede nå - så kan du være sikker på å få det nøyaktige feriehuset i ferieparken som appellerer til deg mest.

Her kan du lese mer om hver feriepark, bademuligheter og opplevelser i lokalområdet.

Er det lang tid til neste ferie?

En helg i feriehus i Danmark med adgang til subtropisk badeland vil med garanti gi deg og familien din ny energi og masse gode minner.

Eller vil dere gjerne oppleve årstidenes skifte på nært hold. Da er det ideelt å benytte høstferien eller påskeferien som anledning til en koselig ferie, hvor det er masse anledninger til å gå lange turer i skogen, langs stranden eller i de koselige, lokale byene.