Feriesenter i Nordjylland: Ferie for hele familien

Om dere vil på ferie med hele familien i den danske og nordjyske naturen, har dere kommet til rett sted. Landal GreenParks har nemlig feriesentre i Nordjylland hvor hele familien kan samles og nyte en velfortjent ferie. Der er ikke langt til opplevelsesrike attraksjoner og storslått, rå natur. 

Når dere bestiller den neste ferien deres i et av våre feriesentre i Nordjylland, vil dere få avslapning, mosjon, opplevelser og moro.

Nordjylland er i full blomst, sommer som vinter

Vi har intet mindre en sju ferieparker i Danmark, med tre feriesentre som ligger i Nordjylland: 

Det er en mengde severdigheter i Nordjylland

Når dere bestiller det neste ferieoppholdet i et av Landal GreenParks feriesentre i Nordjylland, er dere garantert massevis av morsomme og underholdende attraksjoner som kan danne en flott ramme rundt familieferien. 

Dere finner nemlig alt fra fornøyelsesparker til storbyer i nærheten av feriesentrene våre i Nordjylland. 

Ved Grønhøj feriesenter i Nordjylland bor dere et steinkast fra Fårup Sommerland, hvor hele familien kan få øvd lattermusklene i parkens mange attraksjoner – fra helt ville sklier for familiens våghalser, til små, koselige sklier for familiens minste medlemmer. Rett ved parken finnes også Nordsøen Oceanarium, hvor hele familien kan dra på et undervannseventyr og oppleve det storslåtte, ville livet under havoverflaten. 

Ved Rønbjerg feriesenter i Nordjylland kan dere besøke Verdenskartet ved Klejstrup Sø, som er laget av stein og gress og er en miniatyrversjon av alle landene i verden. Dere kan også seile fra Rønbjerg til Livø på bare 20 minutter, og dra på oppdagelsesferd i øyas vakre natur.

Landal Fyrklit ligger midt blant sanddynene med utsikt over Skagerrak og er bare en kort spasertur fra Hirtshals Fyr. Et besøk til fyret gir dere en fantastisk utsikt over havet, stranden, sanddynene og byen. Dere kan også gå under bakken og utforske de 69 bunkerne fra 2. verdenskrig, som er sammenkoblet med lange skyttergraver ved Hirtshals Bunkermuseum.

Plass til hele familien

Enten dere er en stor gruppe eller en mindre gjeng som skal feriere sammen, vil dere finne en feriebolig i et av våre feriesentre i Nordjylland.  Vi har en lang rekke forskjellige ferieboliger som passer for alle typer familier.

Hvis dere gjerne vil krydre ferien med litt ekstra luksus, kan dere også bestille en feriebolig med ekstra vekt på detaljene.

Ferie året rundt

Enten dere skal koble ut og dra på en ukes ferie, en miniferie eller en romantisk utflukt, er parkene perfekte å besøke både vinter, vår, sommer og høst. De fantastiske naturområdene rundt parkene har nemlig forskjellig særpreg i de ulike årstidene, noe som er med på å gjøre ferien til en unik opplevelse. 

I tillegg huser de nordjyske ferieparkene mange ulike innendørsaktiviteter med mengder av underholdning og opplevelser, også når dere kommer på besøk i de kalde vintermånedene.

Det er ingen hemmelighet at den nordjyske naturen er helt fantastisk og egenartet.

Når dere bestiller ferie og overnatting i Nordjylland hos Landal Grønhøj StrandLandal Fyrklit eller Landal Rønbjerg, er dere sikret å bo rett ved det vakre, brusende og levende havet, med underholdende og opplevelsesrike attraksjoner i umiddelbar nærhet. 

Dere vil også få muligheten til å tilbringe massevis av timer med fritidsaktiviteter i ferieparken, som har alt fra badeland til minigolf og bowling.

Badeferie i Nordjylland

Uansett vind og vær, det er alltid badevær i Nordjylland, enten i det brusende havet ved én av de tre ferieparkene, eller under mer tempererte forhold.

Det tropiske badelandet på Landal Rønbjerg har noe for vannelskende i alle aldre, med bølgebasseng, sklier, spa og barnebasseng. Her er det grunnlag for mange timer med kos og moro for hele familien. 

På Landal Grønhøj og på Landal Fyrklit har dere muligheten til å more dere med vannsklier til barna, både inne og ute.

Ta med deg partneren din på miniferie til Nordjylland

Si farvel til hverdagen og legg ut på en romantisk miniferie med en du er glad i. 

Når dere bestiller et opphold og overnatting på et av våre feriesentre i Nordjylland, kan dere slappe helt av, la romantikken blomstre og nyte en velfortjent pause fra hverdagen.