På ferie med barna hos Landal GreenParks

Har du lyst til å feriere med barn i Danmark? Så fort deg å bestille et feriehus i en av de mange ferieparkene våre nå.

Vi har et vell av forskjellige fasiliteter til familiens minste medlemmer, der de kan boltre seg i lekeland, badeland og mye annet. Ta en pause fra hverdagen og nyt samværet med familien.

Stort utvalg av barnefasiliteter!

Hvis du ønsker å feriere med barn i Danmark i vakre omgivelser, har du kommet til rett sted.

Hos Landal GreenParks mange ferieparker finner dere all verdens forskjellige fasiliteter som dere kan boltre dere i. Plask rundt i badelandet eller gi gass på hoppeputen – mulighetene er uendelige.

Service i barnehøyde

Vi har selvfølgelig tatt høyde for at de små gullklumpene er med på ferien, og derfor står våre ansatte alltid klare til å hjelpe dere, uansett om dere trenger hjelp til å varme mat til de små eller trenger en hjelpende hånd i boligen.

Badelandet er også for de minste familiemedlemmene

Utforsk våre forskjellige badeland og opplev hvordan barnet ditt garantert vil elske å plaske rundt i vannet.

Nesten alle parkene våre har familiebasseng med separate barnebasseng, der barnet ditt trygt kan plaske rundt og ha det moro.

Møt Bollo

Hvis du bestiller ferien i en av ferieparkene våre, vil barnet ditt kunne møte Bollo. Bollo elsker klemmer og å lese høyt for barna fra den store Bollo-boken som er fylt med fortryllende historier.

Dere kan møte Bollo i flere av de danske ferieparkene våre (Søhøjlandet, Rønbjerg og Seawest), og han vil elske å bruke tid med de små gullklumpene dine.
Bli bedre kjent med BolloBesøk Bollos Barneunivers
Våre fem danske parker