Top 10

 1. Ja, du mottar en bestillingsbekreftelse og faktura på e-post etter fulført betaling på nettet. Ta vare på denne bekreftelsen som bevis på bestillingen.

  Hvis du har betalt via elektronisk bankoverføring, mottar du ikke en betalingsbekreftelse.

  Hvis du har betalt i “Min bestilling” via iDeal, PayPal eller kredittkort, vil du motta en betalingsbekreftelse på e-post.

  Du kan sjekke din bestilling på nettet via bestillingsbekreftelsen. Klikk på “Min bestilling” lenken øverst til venstre.

  Registreringsskjema legges også sammen med bestillingsbekreftelsen din. For å forenkle innsjekkprosessen, kan du printe ut voucheren hjemme, fylle ut registreringsskjemaet helt og gi det til resepsjonen når du ankommer til feriesenteret.

  Jeg har ikke mottatt bestillingsbekreftelsen
  Hvis du ikke har mottatt en bestillingsbekreftelse og faktura senest 3 dager etter bestilling, bør du sjekke din 'spamboks'. Hvis du heller ikke finner bestillingsbekreftelsen der, må du kontakte kundesenteret umiddelbart. Hvis du ikke gjør det, har du ikke krav på bestillingen. Sjekk alltid med kundesenteret at e-postadressen din er korrekt. Ring kundesenteret på tlf. +45 70 23 20 30.
 2. På Landal GreenParks får du tildelt bungalownummeret direkte ved ankomsten til feriesenteret. Det er mulig å bestille en bungalow med et bestemt nummer på forhånd.

  Du kan gjøre dette ved å tilføye en preferanse på bestillingen. Kostnaden for å gjøre dette er .
 3. Kan jeg reservere (ekstra) barnemøbler ved bestilling? Selvfølgelig kan du bestille (ekstra) barnemøbler. Vennligst oppgi dette ved bestilling:
  • Barneseng inkl. sengetøy € 11.95
  • Barnestol € 5
  • Lekegrind € 5
 4. Vi anbefaler at du bestiller en avbestillingsforsikring når du bestiller et opphold. Uten avbestillingsforsikring eller med avbestillingsforsikring uten en gyldig grunn for kansellering, gjelder følgende bestemmelser: Dersom du avbestiller opptil 60 dager før ankomst, må du betale 20 % av totalbeløpet, 50 % av totalbeløpet ved avbestilling fra den 59. dagen til og med den 31. dagen før ankomst, 80 % av totalbeløpet ved avbestilling fra den 30. dagen til og med den 8. dagen før ankomst og 90 % av totalbeløpet ved avbestilling fra 7 dager før ankomst eller senere. Hvis du avbestiller før ankomst, vil bestillingen bli kansellert umiddelbart etter du ringer for å avbestille. Det vil da ikke lenger være mulig å tilbakekalle ordren. Ubrukte tilleggsytelser, som sengetøy, turistskatt, bestillingsgebyrer og forsikring refunderes ikke. Det er kun mulig å avbestille hele ferieboligen, ikke enkelte personer. Etter at du har betalt beløpet, vil avbestillingsforsikringen dekke inntil avreise fra feriesenteret.
 5. På Landal GreenParks er det mulig å forlenge bestillingen din rett før/under oppholdet. Dette er bare mulig dersom det er ledig kapasitet.

  For å gjøre dette, vennligst ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. +45 70 23 20 30
 6. 1. januar 2013 sender Landal GreenParks et link til feriemagasin med bekreftelsedokumenter. Full informasjon om våre feriesentre og de omkringliggende områdene kan også finnes på nettsiden. Gå til det feriesenteret du har bestilt oppholdet på for å få mer informasjon; Under praktisk informasjon om parken finner du feriemagasinet.

  Vær oppmerksom på at feriemagasinet bare er tilgjengelig på engelsk, nederlandsk og tysk.

  Dessverre kan vi ikke sende feriemagasinet til deg, hvis bestillingen din er gjort mindre enn 2 uker før ankomst.
  Under praktisk informasjon om parken finner du feriemagasinet.
  Under praktisk informasjon om parken finner du feriemagasinet.
  Under praktisk informasjon om parken finner du feriemagasinet.
 7. Du mottar en bestillingsbekreftelse og faktura på e-post 3 dager etter at bestillingen er behandlet. Ring til kundesenteret hvis du har mistet din bekreftelse. Da sender vi din bestillingsbekreftelse igjen på e-post. Du bør gjemme denne et trygt sted, print den ut og ta det med deg til feriesenteret. Vennligst ring kundesenteret på tlf. +45 70 23 20 30.
 8. Når Landal GreenParks behandler bestillingen din, sender Landal GreenParks en bestillingsbekreftelse og faktura på e-post senest 3 dager etter bestilling. Du bør sjekke denne bekreftelsen for feil så snart du mottar den. Vennligst informer Landal GreenParks umiddelbart i tilfelle av feil.

  Hvis du ikke har mottatt en bestillingsbekreftelse og faktura senest 3 dager etter bestilling, bør du sjekke din 'spamboks'. Hvis du heller ikke finner bestillingsbekreftelsen der, må du kontakte kundesenteret umiddelbart. Hvis du ikke gjør det, har du ikke krav på bestillingen. Sjekk alltid med kundesenterets personale at e-posten din er korrekt. Ring til kundesenteret på +45 70 23 20 30.
 9. Dessverre kan du ikke bestille flere ferieboliger samtidig på nettsiden. Eller kurs, dette er mulig hvis du bestiller over telefon. Du kan bestille opp til 9 bungalower via kundesenteret på tlf. +45 70 23 20 30. For å bestille mer enn 9 bungalower, vennligst kontakt Business Line +31(0)88 - 205 98 88 (lokal gebyr).
 10. Det er allerede mulig å forhåndsbestille for 2020. Du kan bestille via nettsiden. Raskt og enkelt, direkte på nettet!
  Forudbestille

Mest vanlige spørsmålene

Ferieparker generelt
 • Det åpnes eller overtas nye feriesentre jevnlig av Landal GreenParks.
 • Trådløst nett er tilgjengelig på nesten alle våre feriesentre. Du kan sjekke e-post, spille spill, chatte, surfe på nettet som du pleier å gjøre på ferien. Og... du kan sende bilder og videoer direkte fra feriestedet ditt. Like enkelt som hjemme. Online i naturen. Alt er mulig på Landal GreenParks feriesentrene.

  Selv om det er Wi-Fi tilgjengelig på feriesentrene kan kapasitet eller signal av til fungere mindre optimalt pga. feriesentrenes plassering i naturen.d Du kan bruke Wi-Fi til å se på nettsider eller sjekke e-post. Du kan oppleve problemer når du bruker streamingtjenester, spiller online og/eller laster store filer. Wi-Fi-tilkoblingen på feriesentrene virker ofte bedre på laptop og nettbrett enn på smarttelefoner. Laptops og nettbrett er utstyrt med kraftigere antenner, noe som betyr at Wi-Fi-tilkoblingen blir sterkere.
 • Maks ett eller to husdyr er tillatt på de fleste ferieparker.
 • Noen parker tillater ikke fyrverkeri på nyttårsaften 2017/2018.
 • Det er er tillatt å grille ved ferieboligen på de fleste feriesentrene. Men det finnes noen unntak:
  • Landal Hunerwold State (Drenthe i Nederland)
  • Landal Kasteeldomein De Cauberg (Limburg i Nederland) ikke i leilighetene
  • Landal Ameland State (Ameland Vadeøyene)
  • Landal West Terschelling (Terschelling Vadeøyene)
  • Landal Vitamaris (Schiermonnikoog Vadeøyene)
  • Landal Katschberg (Kärnten i Østerrike)
  • Landal Brandnertal (Vorarlberg i Østerrike)
  • Landal Chalet Matin (Vorarlberg i Østerrike)
  • Landal Hochmontafon (Vorarlberg i Østerrike)
  • Landal Rehrenberg (Salzburgerland i Østerrike)
  Noen av feriesentrene har særlige regler. Du kan spørre om disse reglene i feriesenterets resepsjon.
 • Med over 85 feriebyer og 7 campingplasser på de vakreste stedene i Nederland, Belgia, Tyskland, Østerrike, Sveits, Tsjekkia, Ungarn, Danmark og Storbritannia, har Landal GreenParks noe for alle. Har du lyst til å gå i skogen eller over heier, langs stranden eller på fjellet? Alle parkene ligger i de vakreste stedene i hjertet av naturen. Det spiller ingen rolle hva du foretrekker: hver ferieby har fred og ro, plass og natur som du er vant til hos Landal.
  Alle feriesentrene
 • Du finner et kart for det spesifikke ferieparkene på ferieparkens side under overskriften 'Parkoversikt'. Kartene kan endres.
 • Det er forbudt å røyke på offentlige steder, for eksempel i restauranter og fellesområder på alle Landal GreenParks. Landal GreenParks tilbyr røykfrie ferieboliger samt ferieboliger hvor røyking er tillatt. Når du bestiller kan du oppgi om du ønsker røykfri feriebolig eller feriebolig hvor det er lov å røyke.
Fasiliteter
 • Med den hektiske hverdagen i et moderne liv, har vi alle behov for å ta oss tid til å virkelig slappe av. Å føle seg sunn og frisk, å se bra ut, slappe helt av og blir helt bortskjemt. På mange av feriesentrene kan du endelig slappe av og nyte våre fantastiske velværefasiliteter.
 • Golf er en sport som gjør det mulig å nyte naturen, plassen og de vakre omgivelsene. Enten du ønsker å nyte en runde golf på kysten eller omgitt av skog, er det nok av muligheter på Landal GreenParks.
Ferieboliger
 • Hvis hverdagen din er røykfri, skal ferien din også være det! Det finnes noen røykfrie ferieboliger på feriesentrene våre og alle barnebungalowene er røykfrie. Antallet av røykfrie ferieboliger er begrenset og forskjellig for hvert feriesenter. Vi kan dessverre ikke gi deg en garanti for en røykfri bolig. Med denne kategorien må vi stole på at våre gjester overholder røykfri-reglen. Vennligst oppgi din preferanse når du bestiller.
 • Hos Landal GreenParks kan du nyte akkurat den type ferie du ønsker: fra veldig enkel til fantastisk luksuriøs. Ønsker du en leilighet, en hytte eller din egen landhytte med egen badstue? Du kan også ta med telt og bo på en campingplass. Men vi har også hytter på fantastiske steder på vakre vinterområder eller flotte gårder med halmtak. Uansett hva du velger, vil du alltid være omgitt av vakker natur og du kan alltid bruke de mange fasiliteter på feriesentrene. Du kommer til et område hvor det er så mye å utforske. Planlegger du å dra med noen venner, barn eller med en hel gruppe? Eller tenker du på en familiegjenforening eller 40 års-bryllupsdagen til besteforeldrene dine? Dere kan det så moro som dere vil i en av våre større hytter eller våre spesielle gjenforeningshytter.
  Alle ferieboliger
 • På mange av feriesentrene eies ferieboligen av forskjellige private personer. Møbler og innredning i boligen kan derfor være forskjellig i hver feriebolig.
 • Landal GreenParks har både bilfrie feriesentre og feriesentre hvor det er tilgjengelighet for bil. På bil-tilgjengelige feriesentre er det helt greit å parkere ved siden av ferieboligen. Du kan ikke parkere bilen ved siden av ferieboligen på et bilfritt feriesenter. Men det er mulig å pakke inn og ut ut av bilen ved ferieboligen. Hvis du kan bevise at du har problemer med å gå, kan du få et spesielt parkeringsbevis som gjør deg i stand til å parkere ved siden av ferieboligen. En parkeringstillatelse vil bli utstedt av resepsjonen ved ankomst, hvis du viser handikapskilt eller utskrift fra legen. Hvis du ikke har dette kan du også angi at du ønsker å bestille en feriebolig nære parkeringsplassen.
 • På nettsiden for det aktuelle feriesenteret, kan du klikke på overskriften 'feriebolig' og krysse av din bestilte feriebolig. Da vises detaljer og plantegning for ferieboligen.
 • Maks ett eller to husdyr er tillatt på de fleste feriesentrene.
Vintersport
 • Er det høy sannsynlighet for snø på skiområdene? Følgende liste, er en liste over skiområder, deres høyde og snøkanon-dekning.

  Østerrike

  Brandnertal Vorarlberg 904 - 2.000 m, snow cannons on 75% of the ski slopes

  Hochmontafon Vorarlberg 650 - 2.300 m, snow cannons on 46% of the ski slopes

  Bad Kleinkirchheim
  Kärnten 1000 til 2055 m, snøkanoner på 97% av skibakkene

  Rehrenberg Salzburgerland 1003 til 2200 m, snøkanoner på 90% av skibakkene

  Tyskland

  Winterberg Sauerland 668 til 840 m, snøkanoner på 70% av skibakkene
 • Det finnes skikurs i alle skiområder i Østerrike, Sveits og Tsjekkia. Du kan bestille på forhånd via Landal for alle feriesentrene, bortsett fra Landal Vierwaldstättersee. Hvis du bestiller skikurs på forhånd, får du en rabatt på 5%.
 • Du kan leie ski, langrennski og snowboard via Landal GreenParks til til spesialpris. Hvis du angir dette når du bestiller får du en rabatt på 5%. Hvis du ønsker en garanti for billigere skikurs eller skiutstyr, bør du bestille dette før du drar.
 • Barn kan ta skikurs i nærheten av alle feriesentre. Minstealderen for skikurs er 3 år.
 • Østerrike
   
  Brandnertal Voralberg Brandnertal heiskort: ca. € 176 (for 6 dager). Dette heiskortet er gyldig i flere områder rundt Landal Brandnertal
  Hochmontafon Voralberg Montafon-heiskort: ca. € 185 (for 6 dager)
  Bad Kleinkirchheim Kätern Bad Kleinkirchheim-heiskort: ca. € 199 (for 6 dager). Dette heiskortet er gyldig i alle skiområdene i Kärnten (totalt 1000 kilometer skibakke)
  Rehrenberg Salzburgerland Skianlegg Saalbach/Hinterglemm/Leogang: ca. mellom € 145 og € 210 (for 6 dager)
  Tyskland    
  Winterberg
  Sauerland
  Skikarusell Winterberg heiskort: ca. € 86 (for 6 dager)
  Salztal Paradies
  Harz Harz heiskort for voksne € 31 per dag, heiskort for barn i alderen 16 og yngre € 15 per dag
Spesielle bungalower
 • Det er mulig å bestille ferieboliger ved siden av hverandre på alle feriesentrene. Flere av feriesentrene har også hytter med plass til 10, 12 eller fler personer.

  Gjenforeningsbungalower
  I tillegg har tre Landal GreenParks feriesentre gjenforeningsbungalower. Disse gjenforeningsbungalowene har tre 6-personshytter som ligger rett ved siden av hverandre, med en ekstra hytte som har blitt gjort om til et stort oppholdsrom med et stort kjøkken. Det er derfor plass til 18 personer i de tre hyttene, hvor man kan spise frokost hver for seg med familien eller venner, hvis man ønsker dette. Du kan bruke luksus-oppholdsrom-bungalowen som et samlingssted der dere kan møtes til en kopp kaffe eller lage mat og spise middag med hele gruppen på 18 personer.

  Grupper og arrangementer
  Grupper og arrangementer Landal Business Line har spesialisert seg på store grupper og familiebegivenheter. Hvis du bestiller mer enn 10 bungalower, kan vi tilpasse oppholdet for å møte dine behov. Vi kan for eksempel arrangere matlagingskurs eller sportsprogrammer på feriesenteret med våre egne kokker eller sports- og underholdningsteam.
 • En rekke av Landal GreenParks har barnebungalower. Barnebungalowene er spesielt barnevennlige og innredet med tanke på sikkerhet. De er egnet for familier med babyer og småbarn. De har alle de nødvendige egenskapene som flotte barnemøbler og leker, stellematte og kommode, barnestol, barneseng og babybad, en utendørs sandkasse og spesielt sikkerhetsutstyr som grind til trapp eller barnesikre stikkontakter. Barnerommene i hyttene er utstyrt med køyeseng og/eller hevet seng, og noen av disse rommene har også et morsomt veggmaleri. Det er ofte en lekeplass i kort avstand fra bungalowen.
 • Landal GreenParks har spesielle ferieboliger som er tilpasset til personer som lider av astma og Kols. Disse ferieboligene har glatte gulvbelegg som laminatgulv eller fliser. Med unntak av et par feriesentre, har ferieboligene ikke åpen ild og Astmaforbundets retningslinjer brukes til å bestemme materialet for gardiner og møbler. Naturligvis er det ikke tillatt med husdyr og røyking i disse ferieboligene. Rengjøringstjenester følger også spesielle regler.
 • Noen av feriesentrene har ferieboliger som er tilpasset til handikappede. De tilpassede ferieboligene inkluderer bad, toalett og/eller kjøkken.