Ferieboliger

  • Hvis hverdagen din er røykfri, skal ferien din også være det! Alle danske ferieboliger er røykfrie.
  • Hos Landal GreenParks kan du nyte akkurat den type ferie du ønsker: fra veldig enkel til fantastisk luksuriøs. Ønsker du en leilighet, en hytte eller din egen landhytte med egen badstue? Du kan også ta med telt og bo på en campingplass. Men vi har også hytter på fantastiske steder på vakre vinterområder eller flotte gårder med halmtak. Uansett hva du velger, vil du alltid være omgitt av vakker natur og du kan alltid bruke de mange fasiliteter på feriesentrene. Du kommer til et område hvor det er så mye å utforske. Planlegger du å dra med noen venner, barn eller med en hel gruppe? Eller tenker du på en familiegjenforening eller 40 års-bryllupsdagen til besteforeldrene dine? Dere kan det så moro som dere vil i en av våre større hytter eller våre spesielle gjenforeningshytter.
    Alle ferieboliger
  • På mange av ferieparkerne eies ferieboligen av forskjellige private personer. Møbler og innredning i boligen kan derfor være forskjellig i hver feriebolig.
  • Det er mulig å bestille ferieboliger ved siden av hverandre på alle ferieparker, ved å ringe +45 7023 2030. Landal Søhøjlandet, Landal Seawest og Landal Rønbjerg har også ferieboliger med plass til 10, 12 eller fler personer.
  • På nettsiden for den aktuelle feriepark, kan du klikke på overskriften 'feriebolig' og krysse av din bestilte feriebolig. Da vises detaljer og plantegning for ferieboligen.
  • Maks ett eller to husdyr er tillatt på de fleste feriesentrene.