Mat og drikke

Nyt lekker mat i Brasseriet i ferieparken. Her varierer menyen etter sesong, men dere kan alltid få nybakte pizzaer.

Du er også velkommen til å nyte en kopp kaffe eller ta deg en liten matbit i våre nydelige omgivelser. I Brasseriet er det noe for enhver smak. 
Bestill bord her

Lekre måltider

Mat og drikke
  • Brasserie
    • Brasserie
  • Supermarked
    • Åpningstider varierer daglig
  • Frokostpakke

Middag med utsikt

Brasserie har utsikt både til parken og det åpne kjøkkenet, slik at du kan følge med på alt. I brasseriet finner dere lokalt inspirerte retter med fokus på å involvere regionale råvarer. Dere kan velge fritt fra den inspirerende a la carte meny. Blir dere sultne i løpet av dagen kan dere også nyte en lunsj med utgangspunkt i danske tradisjoner her. Dere kan også ta en liten matbit på terrassen eller i vår hyggelige lounge.

På lørdagskveldene som starter 17:00, serverer vi en fantastisk buffé, og det er ikke mulig å bestille fra à la carte-menyen på dette tidspunktet.

Deilige pizzaer

I brasseriet finner dere også deilige pizzaer som er laget fra grunnen etter egen oppskrift på deig og tomatsaus, med blant annet håndskåret pølser og skinke.
Pizzaene er bakt i steinovn for å gi en enda bedre smak og lekker bunn.

Et avslappende opphold

Med vår nye Parkshop bør du ikke kjøre for å finne det du trenger for ferien.

Her kan du kjøpe både morgen, middag og kveld - det er selvsagt også et godt utvalg av snacks og forskjellige drinker, så start ferien her.

Barna

Bollo har selvfølgelig sørget for at det også er en meny klar for barna, og noen dager vil buffèen hans også være åpen.