Barn

Moro og latter er viktige elementer i ferien. Ved Landal Søhøjlandet kan barn ha det morsomt på lekeplassen, hoppeslottet, trampolinene eller i det kreative verkstedet. Barn har også muligheten til å bli med på skattejakt ute eller på en jakt på alfabetet inne. Du besøker hele parken, så sett av godt med tid for å nyte landskapet på veien. Det nye innendørs lekelandet har aktiviteter for både store og små barn, og her er det plass til både fordypning, kreativitet og tumlelek.

Så mye å gjøre

Barn
 • Innendørs lekeplass
 • Trampoline
 • Kreativ verksted
 • Lekeplass(er)
 • Sandkasse
 • Moro- & Underholdningsprogram
  • Bare på dansk og engelsk
  • Hele året
 • Tipi
Opplev det nye innendørs lekelandet
Hvis været er dårlig eller barna trenger å få utløp for energi, kan du slippe dem løs i det nye innendørs lekelandet. Her er det plass til å tumle rundt og måle krefter med klatretårnet, gangbroene og rutsjebanen – men husk å sette ned farten og holde tunga rett i munnen når dere går på line!

På scenen kan dere oppleve Bollo når han underholder med dans eller leser en god historie.

I det kreative hjørnet kan barna utfolde seg med å male, tegne, lage perleplater og mye mer.

For de yngste barna finnes det et lite område med morsomme og myke aktiviteter der mor og far kan sitte komfortabelt og delta i leken.

Kreativ verksted

Både barn og voksne kan være kreative i det kreative verkstedet. Du kan bruke verkstedet i åpningstidene til senteret, og du kan tegne, klippe, lime og male i tillegg til å arbeide med naturmaterialer. Ta med deg materialene du finner i den varierte naturen på Søhøjlandet. Verkstedet er bemannet i ukedagene og i helger og ferier, og våre F&E-medarbeidere kan hjelp deg med en rekke prosjekter. Se gjeldende program i appen.

Møt Bollo

Bjørn Bollo bor i sitt eget hus på Landal Søhøjlandet. Her elsker Bollo å ta en god lang blund, så den er full av energi til å leke, lese og danse med alle de glade gjestene.

Hvis Bollo ligger og sover i huset sitt, kan du gjerne lage en tegning og legge den i postkassen til når Bollo våkner. Det er deilig å våkne opp til! 
Møt Bollo

Bollos Univers

Gleder du deg til å møte Bollo, eller savner du den myke bjørnen etter ferien? Da kan du besøke hans morsomme barneunivers som er fylt med moro. Her kan du spille forskjellige spill på data, nettbrett eller telefon, og du kan printe ut tegninger som du selv kan fargelegge og henge opp hjemme. Da er det moro og underholdning både før, under og etter ferien.
Besøk Bollos Barneunivers